Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans z ...

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem mężatką. Parę ładnych temu nawiazalam znajomość z pewnym panem. Nie było sexU. Ale to zakrawa na romans. Jakiś czas temu , dosłownie po iluś latach odkrył się. To że jest oficerem wywiadu polskiego. Fałszywe dane, sprawdził mnie. Od niego dowiedziałam się że np. MÓj mąż ma kochankę. Byłam w rozsypce, że niby w co się wpakowałam. Wierzcie lub nie. Straszne uczucie.

Gość gość
tia, za dużo "Trudnych spraw" w tv i ludziom odbija... ps.przełącz się na Malanowskiego to coś ciekawszego wymyślisz :D

Gość gość
Tak myślałam, nikt nie uwierzy. Ech

Gość gość
a w co tu wierzyć, z daleka widać bujda na resorach, żaden oficer nie bylby tak glupi by babrać się w prywate dla jakiejś paramiłostki, i demaskować przy tym swoj pseudożywot :D

Gość gość
kto jest problemem kochanek czy mąż?

Gość gość
Ja nawet nie znam jego prawdziwego imienia. A ja sama mu zadałam pytanie czy w jakiś służbach pracuje. Poza tym Mało o nim wiem. Po 5 latach coś mi zaczęło nie pasować. Zresztą, niepotrzebnie tu pisałam nawet.

Gość gość
ON mnie namawiał żebym ogarnęła męża bo mamy dzieci. Był na misji za granicą i w tym czasie prześwietlił telefony moje i męża. Zajarzyłam tak po 2 mcach Że to zrobił. Miałam mega doła. Czasem myślę o tym. Jak to ktoś sprawdzi? Różne myśli do głowy przychodzą.

Gość gość
bzdura! nie strasz ludzi, to latwo wykryc, oberwałby degradacje, i zarzut karny, pozegnalby się ze sluzbą bez wcześniejszej emeryturki

Gość gość
A ja nikogo nie Straszę. więcej w tym niedomòwień niż prawdy. Ale tak to wygląda.

Gość gość
Pewnie już cię namierzył i wie że piszesz na kafe :classic_cool: ale kompromitacja 😭

Gość gość
Nie, nie namierzył. Nie o to chodzi.