Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hsvcwhakz

Chodakowska kto chętny ze mną?

Polecane posty

Gość Hsvcwhakz

Hej laski! Zastanawiam sie czy jestescie chetne aby cwiczyc razen chodakowska! Ostatni oogladalam metamorfozy po jej xwiczeniach jak ladne cialo mozna wymodelowac i zgubic sporo cm Jezeli ktos jest chcetny sie przylaczyc to zapraszam! Ja cwiczylam dzisiaj drugi raz skalpel;) W tym topiku chodzi o to zeby co hakis czas dzielic sie wrazeniami, jakimis przepisami na zdrowe jedzenia, a pozniej dzielenie sie ile sie zgubilo centymetrow ! Zapraszam

Gość gośćAnulka
Ja zaczęłam trzeci tydzień. Trzy razy w tygodniu ćwiczę skalpel. Dwa razy godzina na orbitreku.

Ja mam za sobą pierwszy dzień z Ewą .Szczerze nie jest lekko,daje czadu. :)

Gość gośćAnulka
Z każdym treningiem łatwiej ale ja raz zrobiłam killera i drugi raz nie dałam rady. Dlatego ćwiczę na orbitreku. Najważniejsze to wytrwać.

Gość gość
Ja w sumie trzeci tydzień ćwiczę skalpel i powolutku widać efkty. Niby nie dużo, ale motywacja jest do dalszej walki.

Gość Nanassaaaaaaaaa
Ja już zrobiłam 20 skalpeli od 1.01 , robię dietę inna niż Ewa zaleca trochę hardkorowa ale po 2 tygodniach jestem przyzwyczajona łącznie schudłam 4,9 kg ( dziś sie ważyłam ) łącznie -17 cm mniej. Efektów bardzo nie widzę bo start był przy 58,9 kg przy 157 cm . Ćwiczę teraz co 2 dzień ale tylko skalpel

Gość gość
Hej! Ja tez cwicze z Ewka tylko dieta u mnie do bani i efekty mizerne! Moglabys napisac swoja diete! Bede wdzieczna!

Gość gość
Ja też ćwiczę juz miesiąc i efektów brak. Ćwiczę 5 razy w tyg. Staram się zdrowo odżywiać ale z konkretną dieta jest problem bo mam 3 dzieci i mało czasu. Ale za to ruchu przy dzieciach sporo a waga ani drgnie.

Gość gość
a ja ćwiczę skalpel 1x tyg czasem dwa, poza tym raz w tyg idę na zumbę 1 godizna i raz w tyg biegam 60-70 minut taki umiarkowany bieg, nie jakis sprint czy coś, ale też nie żółw ;) jem różnie tzn przede wszystkim nie jem żadnego nabiału a z mięsa to jem pierś indyka i ryby takie jak łosoś makrela pstrąg. dużo warzyw owoców też sporo głównie jabłka grejpfruty kaki i daktyle. i robię tak od listopada i waga już spadła z 64 kg na 60 :) (167 cm)

Hej wszystkim! Ja dziś startuję z odchudzaniem. Skalpel 5 lub 6 razy w tygodniu. Będę na diecie wysokobiałkowej. Zobaczymy efekty. Mam motywację. Ślub w sierpniu :-) Piszcie o waszych efektach z Chodakowska. I jakie stosujecie przy tym diety. Pozdrawiam!