Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie, kiedy facet jest na was strasznie napalony podczas seksu?

Polecane posty

Gość gość

Aż wręcz zaczyna szaleć... Wszędzie Was liże i trac***anowanie nad sobą?

Gość gość
Bez przesady

Gość krim
widzieć w oczach i zachowaniu faceta że pożąda a nie tylko dokonuje kopulacji to jest komplement, ale jak się zachowuje jak knur to może być przerażające.

Gość gość
ja lubiłam, teraz nie ma z kim, także wszystkie lubią tylko się wstydzą;)

Gość gość
23:09 mow za siebie.

Gość gość
oczywoście,mamy wtedy zaj/bis/te orgazmy

Gość gość sisi
Nie nigdy .Nienawidzę knurowego instynktu zwierzęcego .Na szczescie od paru lat mam spokoj z tymi rzeczami.On wie ze nie ma powrotu do tych rzeczy.

Gość gość
gość dziś oczywoście,mamy wtedy zaj/bis/te orgazmy x Poważnie piszesz? Ja mam ogromne libido i za każdym razem jestem strasznie napalony na swoją partnerkę, a nie wspomnę, co się dzieje, kiedy z jakiś powodów mam tygodniową przerwę.

Gość gość
ta, zwłaszcza jak w tym szale lizania nas fszędzie liże nas po łokciach, włosach i piętach. tam to orgazmy nie z tej ziemi wylizuje :classic_cool:

Gość gość sisi
Świat sie na d***e nie kręci...są o wiele ważniejsze sprawy .

Gość gość
dziś ale oczy w koło d**y już tak, po co czytasz jak nie interere?

Gość gość
sisi a ty tak poważnie?, nie masz potrzeby na figo-fago

Gość gość
ależ ja interere i chciałaby ale nie tego jej

Gość gość sisi
Nie mam bo mnie to brzydzi po prostu .Nienawidzę knurów.

Gość gość
isi jest aseksualna, kochanek nie chce jej posuwać to wypisuje głu[oty

Gość gość sisi
A Ty sie Mateusz odwal..piszą to czytam proste.

Gość gość
czytaj ale się nie wypowiadaj

Gość gość
gość dziś oczywoście,mamy wtedy zaj/bis/te orgazmy x Poważnie piszesz? Ja mam ogromne libido i za każdym razem jestem strasznie napalony na swoją partnerkę, a nie wspomnę, co się dzieje, kiedy z jakiś powodów mam tygodniową przerwę. x oczywiście,ze powaga,ale pisze o sobie ale partner musi podczas realizacji swojego "napalenia' pamiętać o przyjemnośc***artnerki,ne ru/cha/my tylko się namiętnie kochamy to różnica

Gość gość
no i nie krytykuj

Gość gość sisi
Jaki kochanek ?czyj ?fuj kochanek to obrzydliwe słowo rownie obrzydliwe jak "posuwać".Zaraz rzygnę...szkoda bo taką kolację dobrą jadłam.Nie znasz normalnego języka?Co w tym dziwnego że mnie to brzydzi ?ja od faceta wymagam więzi duchowej i emocjonalnej a nie przyziemnych insrynktow zwierzęcych.Skoro mam byc tylko do łózka to na cholere mi taki facet ?Brzydzą mnie facexi ktorzy zamiast głową ..myslą jedynie tym co mają w gaciach.Ochyda.

Gość gość
gość sisi dziś Jaki kochanek ?czyj ?fuj kochanek to obrzydliwe słowo rownie obrzydliwe jak "posuwać".Zaraz rzygnę...szkoda bo taką kolację dobrą jadłam.Nie znasz normalnego języka?Co w tym dziwnego że mnie to brzydzi ?ja od faceta wymagam więzi duchowej i emocjonalnej a nie przyziemnych insrynktow zwierzęcych.Skoro mam byc tylko do łózka to na cholere mi taki facet ?Brzydzą mnie facexi ktorzy zamiast głową ..myslą jedynie tym co mają w gaciach.Ochyda. xxx A kto napisał, że tylko do łóżka? Poruszony jest tutaj jedynie aspekt pożądania, a nie kompleksowo wszystkie elementy związku. Czytaj ze zrozumieniem!

Gość gość
i właśnie dlatego jesteś cienka w łóżku isi zdradź nam robisz sobie dobrze? jak to robisz?

Gość gość sisi
Dlaczego mam sie nie wypowiadać?co zabronisz mi .?Demokracje mamy w tym kraju.Mam swoje zdanie to się wypowiadam ..proste!Knurom mówię NIE!

Gość gość
seks bez pożądania jest nudny, strasznie nudan jesteś, to jak to robisz

Gość gość
ja powiem tak, jestem po slubie z mezem juz ponad 10 lat ;) razem od 2002 roku, ja mam 32 lata on 38 i z wiekiem sex jest coraz bardziej z******ty no, jest cudnie !!! wczoraj byl wspanialy sex- dzis sie pytam, jak bylo wczoraj? a on-- cos ie glupio pytasz, jestes coraz lepsza, sex z toba jest nieziemski- te sprawy z toba ...wiesz nie ma slow wiem;) a jaka jest recepta,zeby maz mowil tak po tylu latach??? nie udawac, mowic o potrzebach, zganic jak robi cos nie tak;)mowie co chce i jak ma robic, robie mu "pokay sexowna i droga bielizna (warto) gorsety, lodziki niespodziewane, ostre zabawy, niegrzeczne zabawy i ostre slowa;) i mimo lat, ciagle atrakcyjny wyglad,(ost schulam 8 kg i niezbyt mu sie to podoba ale ja sie czuje pewniej w lozku) , robie mu takie rzeczy,ze odlatuje ! caluje mnie, lize , widze jak sie poneica nieziemsko i mimo mojej pewnej dominacji nieaz udaje bezbronna , zeby mogl sie wyzyc ,mocne klapsy, ciagniecie za wlosy , mrrr,sex jest pienkny

Gość gość
Hm a różnie

Gość gość
zwłaszcza jak sie o nim pisze:D:D

Gość gość sisi
23.36Nie odpowiadam na intymne tematy ...zresztą to nie powinno Cię interesować.On by chciał ale ja nie chcę.Skoro nie potrafił pokazac że zależy mu na mnie jako na osobie to niech sobie śpi osobno.!Ja przeżyję bo dla mnie liczą się inne sprawy .Czerpię przyjemnosc z duchowych doznań.Nienawidze czuc sie jak rzecz.!

Gość gość
oczyw.piękny - literowki , bo szybko klikam , i pewne przeoczenie , razem od 2002 roku , czyli juz razem 14 lat;) no, kocham zadowalac mojego meza, i widze na codzien jak on szaleje za mna, to po prostu sie czuje i widzi, i nie ukrywam ,ze m.innymi sex jest tego powodem

Gość gość sisi
23.39.No to gratuluję.Fuj niedobrze mi po Tym opisie serio.Wygląda to jak kopulacja zwierząt a nie dwojga ludzi .Sorry ale tak to widzę.Zadam Ci pytanie -Gdyby Ci powiedział że mu naTobie nie zależy i że ma Cie w d***e i że Cie zabije albo żebyś już lepiej (sorry za wyrażenie)zdechła i wyzywałby Cie od głupich cip p**dow idiotwk itp ...nie dbałby o Ciebie o to jak sie czujesz..czy nie jestes chora ,głodna,zmęczona ,załamana..Czy nadal chodziłabyś tak ochoczo z nim do łóżka ?gdybyś wiedziała że jesteś tylko maszynką służącą do zaspakajania jego potrzeb i nijim więcej?Zero wsparcia i miłosci..więzi duchowej i emocjonalnej.Odpowiesz?Jestem ciekawa.