Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie, kiedy facet jest na was strasznie napalony podczas seksu?

Polecane posty

Gość gość
mnie pytasz? spakowałabym dziada i 5 minut z nim bym dłużej nie była

Gość gość
23:39 i tak ma być,szkoda czasu na pier/do/lety,trzeba się instruować ,podpowiadać,życie jest jedno,i fajnie jak się czerpie mega przyjemność z tej dziedziny jaką jest sex, nikt nikomu tu nie dyktuje jak jakiejś pary sex ma wyglądać,każdy ma swoje potrzeby,fajnie jak namiętność kipi,wtedy jest mega gorąco

Gość gość
oczywiście ludziom aseksualnym współczujemy

Gość gość
00.22 ona nie jest aseksualna i ja sie jej nie dziwie trafiła na chama i k****arza który życzy jej śmierci i wszystkiego najgorszego to jaka ma być?.Mezczyzni a tak swoją drogą to co wy wiecie i o kobietach?pewnie nic.

Gość gość
Mój jest napalony ale jednocześnie delikatny zawsze

Gość gość
Napalony?czy ja dobrze trafiłam?to słownictwo rodem z burdelu ,czy tutaj prostytutki pisą czy kto,bo uważam że normalnie kobiety to sie raczej inaczej wyrażają.

Gość gość
masz fobie, jesteś byłą prostytutką czy może obecnie w tym zawodzie pracujesz? napalony facet jest władczy i jeśli pamięta o pratnerce to może byc niezłym kochankiem

Gość gość
00.40 ja nie jestem ale wnioskując z twojego opisu i słownictwa to ty chyba tak a raczej napewno.Idzcie spać jutro niedziela i do koscioła trzeba isć.

Gość gość
kto ci broni iść do kościoła, tyle że nie wiem czy ksiądz da ci rozgrzeszenie za to co tu wypisujesz, dziwnie mi sie skojarzyło modkli się pod figurą a diabła ma za skórą,dużo zarobiłaś pod lasem cizia?

Gość gość
Spowiadam sie co trzy miesiące i Ty sie o moje sumienie nie boj bo ja nie grzeszę w przeciwienstwie jak widzę do ciebie.Modl sie za swoją dusze dobrze ci radze bo juz chocby samym oskarżaniem mnie tutaj i obrazaniem popelniasz grzech.Co ja tu wypisuję?nie wywracaj do gory nogami bo ja cie jedynie upominam i namawiam do kulturalnego i przyzwoitego słownictwa.Nigdy nie cudzołozę!

Gość gość
Pewnie że tak !!!

Gość gość
kto o cudzołożeniu pisał? napisane było o zarabianiu pod lasem, sisi czytaj ze zrozumieniem

Gość bella  86
Co to za seks jeśli facet nie byłby napalony. To seks z zobowiazku lub przymusu. Lubię jak jest napalony.

Gość gość
Do 1:25 takie wlasnie jestescie. Co niedziele do kościółka w pierwszej ławce i taka jestes katoliczka, ze tonącemu brzytwę bys dała. Jad z ciebie wychodzi przez monitor.

Gość gość sisi
Ok.jeden jedyny raz jeszcze napisę na kafe.Hosciu z 23.54.dziękuję vo do reszty tych co mnie tu obrażają -chodzę do koscioła bo wiwrzę i kocham Boga bardzoej niż swoje życie.Nie masz prawa mnie obrażać!.Nigdy z nikim oprocz meza nie sypiałam i nigdy go nie zdradziłam jak rowniez przed nim też nikogo nie było.To ze on mnie teraz brzydzi to jego wina zacjowuje sie jak zboczeniec?tak jakby nic innego sie nie liczyło.Nie zalezy mu na mnie i zdradza od początku.Zyję wg przykazań bo kocham Boga -proste!Nie wiem co zznaczy zarabianie pod lasem i raczej nie chcę wiedzieć.Żegnam.Wiecejna kafe nie wchodzę bo to dno i patologia.

Gość gość
sama ta patologie tworzyłaś plująć jadem iobrażając innych pamiętaj samogwałt jest grzechem wyspowiadać sie musisz za każdym razem:D

Gość gość
sisi ładna jesteś?

Gość gość sisi
Jaki samogwałt?.Lecz się!.A Ty godciu poniżej nie mnie o to pytaj ,nie umiem siebie ocenić.

Gość gość
sisi jesteś jakaś sfrustrowana kobieta, jak byś miała normalnego chłopa to byś była całkiem, całkiem.

Gość gość sisi
Byłabym całkiem całkiem gdybym go nie miała!.A tak to tylko nerwy zszarpane i zdrowie.

Gość gość
no to sie z nim rozwiedź..a no tak,kościół nie pozwala. Ale jestem pewna,że Bóg wolałby,żebyś od niego odeszła jeśli tak źle Cie traktuje..

Gość gość
można to małżeństwo unieważnić,jeśli on zdradzał od początku czyli od początku opierał się na kłamstwie

Gość młodakowbojka
Jasne, że lubimy :D Ale mój jest najbardziej jak jestem w seksownej bieliźnie i może sobie na mnie popatrzeć. Teraz planuję kupić taki fikuśny komplecik: https://sklep.alles.pl/produkt,monserat-01-u-roz,970.html Jak Wam się podoba? :D