Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie zgwałcił?

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat. Ponad rok temu, gdy miałam 17 lat poznałam chłopaka. Miał wtedy 24 lata. Spotykaliśmy się 4 czy 5 miesięcy a on niemal od początku znajomości namawiał mnie do seksu. W końcu stwierdziłam, że zrobię to z nim (byłam dziewicą), ale za każdym razem kiedy próbowaliśmy tak mnie bolało, że nie pozwalałam mu wejść do środka. Chyba też podświadomie czułam że to nie jest ten odpowiedni facet, zaciskałam nogi i koniec... On zawsze namawiał ale nigdy nie używał siły. W końcu któregoś razu do niego przyszłam, zaczęliśmy się całować i rozbierać, myślałam że po prostu będą jakieś pieszczoty jak zwykle do tej pory, a tymczasem on położył się na mnie i nagle poczułam że wkłada mi swojego penisa do c*pki. Rozłożył mi siłą nogi i wsadził go tam. Zrobił to wszystko na siłę, krzyczałam, prosiłam a on nic. Pamiętam, że było dużo krwi, miałam ją na majtkach, na spodniach, wszędzie i jak wróciłam do domu to nawet mama spytała co się stało a ja zaczęłam coś niezdarnie tłumaczyć że dostałam okres, że się nie spodziewałam i nawet nie miałam podpasek itp a mama mi nie uwierzyła ale chyba pomyślała, że po prostu mieliśmy swój pierwszy raz (wiedziała że mam chłopaka). Ja na początku też nie nazywałam tego po imieniu, bo przecież sama do niego przyszłam, nie protestowałam gdy mnie rozbierał i dotykał tam... Ale teraz już nie wiem ;/

Gość gość
stary zboku daj se siana

Gość gośćblondie
to znowu ten stary brzydki prawiczek z chora glowa :P

Gość gość
Nie jestem starym zbokiem, to wy dajcie sobie siana jeśli nie wierzycie. Jestem normalną dziewczyną, uczennicą klasy maturalnej i zastanawiam sie jak nazwać to, co rok temu przeżyłam.

Gość gość
jeżeli Ci nie zapłacił to tak! zgwałcił Cię!

Gość gośćblondie
to on bo poznaje juz jego chore fantazje zwykle pisze podobne :P nikt nie nabierze sie na to, zenua :P jak dobrze ze ja mam obcokrajowca :)

Gość gość
Tylko, że to był mój chłopak, spotykaliśmy się kilka miesięcy i nie wierzyła,m że nagle takie coś... Nigdy nie byl agresywy. Często mówił o seksie ale nigdy nie ywmuszal na mnie niczego.

Gość gośćblondie
nie klam brzydka podrobko faceta :P