Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovelygirl25

Gardze samotnymi matkami!!!

Polecane posty

Jak mozna wspolczuc takim szmatom? Sorry. Sposob na zrobienie dziecka kazdy zna. Niezbyt on chlubny... Sorry. Samotne sa te co zlajdaczyly sie PRZED slubem. A po co to robia? Dla przyjemnosci! Nie oszukujmy sie Dla przyjemnosci. To niech nie zadaja teraz kasy. Ja za cudza przyjemnosc bulic 1000 zl mies nie mam zamiaru!

Gość gość
A facet po co to robi wiadomo dla przyjemności a facet bardziej przyjemności potrzebuje. I zrobi dziecko i nie płaci a dziecko umiera z głodu. Gardzę takimi facetami.

Gość gość
Lepiej panna być niż takiego męża mieć jak ty!!! A tysiąca to ty na miesiąc zarobisz :-)

Gość gość
to jest ich sposób na życie, narodzą dzieci a później płaczą jakie to biedne samotne matki,

Gość gość
A choj to kogo obchodzi co takie zero mysli albo robi!

Gość gość
Wspolzyjecie przed ślubem a potem zarazacie zone syfem i rakiem macicy. Tak rak macicy jest przez faceta który wspolxyln z innymi kobietami

Gość gość
Chyba pan autor postu nie wie na co i na jakiej zasadzie jest przyznawany 1000 zł na dziecko.Otóż juz Ci tłumacze...1000 zł dostaja osoby zatrudnione na umowe zlecenie nie majace PRAWA do urlopu macieżyńskiego.Polecam najpierw poczytac a później pisać smęty.

Gość gość
10:29 daj spokój, przecież to jakaś gimbaza z gilami w nosie. niedziela jest to się nudzi. a lekcje odrobione>?

Gość gość
Czyzbys autorze tez byl bekartem, bo mamusia sie puscila?

....a takze sk****one bezrobotne studentki i bezrobotne ogolnie :) czytalam, nie jestem takim niedoukiem jak ty. Poucz sie angielskiego girl znaczy dziewczyna. Jestem dziewczyna. 25 lat.Nie mam meza, ani nieslubnego bachora. :) Nie mam meza to tez nie d******py komu popadnie :) a jak juz to sie zabezpieczam a nie "oooo kochanie spusc sie mi w cipke!!! Jestem taka podniecona!!" k***y licza ze zlapia na dziecko faceta a potem tak jest Fakt faktem ze.to tez panow zasluga bo nie chca sie zenic. Wiekszosc hajta sie jak brzuszek wystaje spod sukienki jak balon ale to szczegol...

Gość gość
a ja mam ciebie i twoją pogardę w d***e, jesteś śmieciu szczylem

Gość gość
no to PANI GIRL...słabo czytasz ze zrozumieniem..podejrzewam ze masz syndrom NIEDOPCHANIA stad takie spostrzeżenia :D hahahaha

Tak. Jestem bekartem. Jak ok 80% ludzi na swiecie. Nienawidze za to matki. Nieraz bywalo przez to nam ciezko. Matka miala i ma nadal pretensje do mnie,ze w ogole zyje. Nie dala mi w zyciu startu. Do wszystkiego musialam dojsc sama. Inni sie bawili a ja z*********m w pocie czola. A czyja to wina? Starej bo sie puscila. Ojciec to chuj-wiadomo. Tez zycze mu zeby zdechl ale mamusie sa rownie winne co niedzielni tatusiowie.

No ok. Tych sie nie czepiam. Choc rozwodki...hmmm...tez nie do kazda zasluguje na wspolczucie. Bo sa takie co puszczaja sie w malzenstwie albo sa sukami dla mezow i potem.dziecko na tym cierpi. Wdowy i ofiary g***tow no to wiadomo-inna bajka. Ale tych jest maly odsetek

Gość gość
z tak bogatym słownictwem to doszłaś do czego ? podejrzenia nasuwaja sie tylko że pracujesz w jakimś burdelu...twoj nick to zapewne Twoja reklama :P..a tam no coż trudno żebyś się nie zabezpieczała

Gość gość
wystarczy wejsc w historie twoich wypocin..widac jaką inteligencja tam błyszczysz i elokwencja.No ale żeby być dziwką nie trzeba być mądrym tylko ładnym "Śliczna dziewczynko "

Gość gość
Lovelygirl25 to projekt niedorobionego vel cynika.

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na temat czemu lovely Girl jest taka agresywna i ma owłosioną

Gość gość
Lovelygirl25=wrednymalpiszon=cynik=niedorobiony i sto innych projektów jednej i tej samej osoby.

Gość gość
moze jestes lovely, ale wyglada tez na to ze jestes samotna i nidgy NIDGY nie bedziesz matka

Gość gość
Lovely Girl to podróba Made in China

Gość gość
no i panna poszła do pracy...dorabiać sie.. KALAFIORA PRZY P******E :d

Gość gość
KTO wypina tego wina

Gość gość
Lovelygirl to szmata lovely to zdzira puszcza się na prawo i lewo aż wjedzie sobie w drzewo c**y nie chce golić idzie se wydoić dolce z ameryki lubi słuchać bzyki jak ją kootas bzyka w owłosioną c***e jak jej strasznie cuchnie i zaraz wybuchnie ona jest okropna ona jest najbrzydsza na tym pięknym swiecie czy wy o tym wiecie ona obrzydza mi świat bo to nie jest świat kwiat raflezja co padliną śmierdzi lepiej pachnie niż ta lovely Girl

Gość gość
Lovelusiu dedykuję ci ten miły wiersz właśnie tobie wykąp sie koorfo w gnoju :D