Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ObiektywnaBlondynka

Do Noxelii temat !

Polecane posty

Gość ObiektywnaBlondynka

Pisze do Ciebie z dobrego serca. Noxelio kimkolwiek jesteś ustąp w wypowiedziach i daj sobie szanse odejść stad. Niestety nie jesteś tutaj rozumiana. Wiem ze próbujesz sie wybronić ale każde słowa każde czyny jakie byś zrobiła są na daremno ponieważ zbyt dużo zla sie stalo i zbyt dużo pomyj zostalo wylanych. Spójrz schemat sie powtarza..pisza Ty odpisujesz i hejt sie zywi. Nie wierze ze czerpiesz przyjemność z tego hejtu. Tutaj juz tak będziesz miec zawsze. Zobacz Anka masz dla kogo zyc- pielegnuj to.Ciesz sie z Waszego świata i nie wpuszczaj do niego byle kogo. Nikt nie ma prawa Ciebie oceniac nawet jesli robilas straszne rzeczy. Zycie Twoje jest tylko Twoje. Ksztaltuj je jak Ty chcesz a nie jak chca Kciuki i inne osoby. Jesli widzisz ze ludzie oblewają Cie blotem nie boj sie ich opuścić. Kiedys swojego czasu miałam podobnie. Balam sie odrzucenia biegalam za znajomymi by mnie tylko lubili. Bylam zalosna. Oprzytomnialam jak tylko wybuchł skandal z udziałem mojej osoby. Teraz doroslalam. Przeszlosc nigdy nie wraca a tak się balam zmian. Mysle ze powinnaś znalezc inne forum gdzie będziesz anonimowa. Nie publikuj na nowym swoich zdjęć. Odczekaj. Dobrze Ci życzę odkat zaczelam tu zaglądać. Żal mi się zrobilo poprostu. Mam nadzieje ze pchnelam Cie do pozytywnych nowych początków. Nie daj sie zmarnować. Jeszcze wciąż jesteś żywym człowiekiem. Który czuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować