Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz ciotki hejtują Kuszę

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda:D

Gość gość
"Emocjonalna cholernie i taka właśnie jest fajna."xTeż mam za to do Niej słabość ❤️ 😭. Jest zawsze sobą, zawsze bezpretensjonalna i ma w nosie odbiór społeczny (święty wizeruneczek :classic_cool: ). Aha, Kuszeńko, nie hejtujemy Cię 😴 ;)

Gość gość
Muszka jest w swoich urojeniach bezpretensjonalna a Samansara głupiutka.:O

Gość gość
Kusza, uważaj: bycie tu, a jednocześnie luźny stosunek do tego bycia może grozić sankcjami społecznymi :classic_cool: Tu się m.in. walczy, głównie o nicki, które mają płeć męską (a przynajmniej się wydaje, że mają) 💤 Inne podejścia są niewłaściwe i konsekwencje będą wyciągnięte (w postaci dorabiania tzw. gęby) 😴 Pozdrawiam.

Gość gość
Bo to jest taka różnica ze Sam do Kuszy piła. Jakby zjechała Haje wtedy byłaby super i uważam ze Sam miała rację co do Kuszy. 🌼 dla Sam.

Jak ma w nosie odbiór społeczny to czemu walczy cały czas z pomarańczami? ...aha bo to nie społeczeństwo tylko gorszy sort:)

Oj żeby się tylko od tego nie posrały. Kuszełłe jest dobrze "obstawiona" ;) Przez samego Gwiazdorka nawet !!!! ACHTUNG, dobrze napisałem :P Ale to żaden suport, zdziadział totalnie :O Stękaniem nie odbije przecież ściany tekstu jakie potrafi postawić Eva. Tak się dziewczyna spina i pomyśleć że zwyczajne ruuchanko by Jej pomogło ;) :P

Kusza Myślivski dziś nie mam stanowisk w tej sprawie. Lubię je, cenię, chociaż faktycznie, Mucha jest zdrowo kopnięta, ale ja mam do niej słabość. oczko.gif Ona jest... ona jest... jakby to powiedzieć? Emocjonalna cholernie i taka właśnie jest fajna. Szurnięty babsztyl jezyk.gif 🤗 x Zapomniałaś jeszcze dodać : inteligentna, zabawna, czarująca . Przełknę wtedy kopniętą i szurniętą z godnością , a nawet uchronisz sie przed hejtem z mojej strony, tudzież przed moim stanowiskiem w Twojej sprawie ;) :P

Gość gość
Mid Eve ma na imię Kazia:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
Kusza Myślivski dziś Nie do bycia luźny stosunek Eve, do opinii ludzi na których opinii mi nie zależy. Lecę[ czesc]xTo chyba się jedno z drugim łączy. Bo jak mieć luźny stosunek do opinii tu, nie mając jednocześnie luźnego stosunku do bycia tutaj? Opinie psują nasz obraz tutaj, bo taki jest cel hejterów: wskazać i wyśmiać (rzekome) słabości (użyłam tej samej broni w jednym przypadku, ale czułam się podstawiona pod ścianą i zmęczona łażeniem za mną z hejtem i zrobiłam to jawnie). Więc jeśli ktoś ma luźny stosunek do opinii, to musi mieć też do bycia tutaj (czyt.: nie mieć tu ważnych celów). Bo opinia mogłaby tym celom przeszkodzić (np. ktoś mógłby uwierzyć, że doprawiana gęba jest twoją twarzą i stracić zainteresowanie, to a propos łowienia portek). Uważam, że dużą bolączką tego forum są właśnie bynajmniej "nieluźne" cele poszczególnych osób (a z tego są potem zawiedzione nadzieje , rozczarowania, obawy, a jak ktoś sobie z tym nie radzi - hejt). Chyba zakręciłam :) Nieważne 🖐️

Gość gość
Nadęta stara nudziara bez poczucia humoru z tasiemcowymi postami niestrawnymi. Oto kim jesteś Ewko i nie dorabiaj ideologi że chodzi w twoim przypadku o coś więcej

Gość gość
gość dziś Nadęta stara nudziara bez poczucia humoru z tasiemcowymi postami niestrawnymi. Oto kim jesteś Ewko i nie dorabiaj ideologi że chodzi w twoim przypadku o coś więcejlapka.gifxPowiedz to tym, którzy mnie znają i lubią (a nawet więcej) - może ci uwierzą ;)Czyżbyś miała tu niezrealizowane cele? ;) 🖐️

Gość gość
Powiedz no eve jak to się stało że się tu znalazłaś?

Gość gość
kobyła na moście wypierdziała ją🖐️

Gość gość
gość dziś Powiedz no eve jak to się stało że się tu znalazłaś?xAleż powiem Ci :) Wpisałam krytyczny post na bacówce wilka :) Potem się zarejestrowałam. Poznałam CiZię ( 🌻 )... i innych ;) Tak :)

Gość gość
A na te bacowce Wilka to cie przeniosło jakoś z forum psychologicznego? :)

Gość gość
pewnie z działu o książkach :P

Gość gość
Na bacówkę wilka przeniosło mnie z kafeterii i już nie pamiętam jak :) Zaczęłam czytać, bo klimaty mi bliskie i kręcące mnie. Nie spodobała mi się postawa gospodarza i wyraziłam opinię. Pisałyśmy wtedy chwilę z Muszką pod ironicznymi nickami, odnoszącymi się do czegoś, co powiedział wilk (Muszka swój nick ma do dzisiaj) :) Jeszcze coś? :) Tu naprawdę nie ma żadnego drugiego dna ;)

Dla mnie nie ma żadnych "Ciotek" jest jedna ciocia Frida i wystarcz. Ja wiem że w kupie raźniej, ale to na ulicy, tu... ? Zorganizowane bardziej, lub mniej bandy, nie będą terroryzowały mi Kuszełłe To że lubi być sobą, chyba nie powinno aż tak ludzi wk*****ać a jednak :( i to jest smutne. :(

Gość gość
Nowy w mieście dziś Dla mnie nie ma żadnych "Ciotek" jest jedna ciocia Frida i wystarcz. Ja wiem że w kupie raźniej, ale to na ulicy, tu... ? Zorganizowane bardziej, lub mniej bandy, nie będą terroryzowały mi Kuszełłe To że lubi być sobą, chyba nie powinno aż tak ludzi wk*****ać a jednak i to jest smutne. x szkoda, że innych nicków nie dotyczy nietykalność

Gość wadera69
Nie mam czasu teraz przeczytac tych rewelacji:D Ale Kusza...Nie gniewasz sie?:p My tylko chcialysmy, zeby byl catering dla gosci;):)

Gość gość
Kusza założyła te ten temat.

Gość gość
Mi też się tak wydaje. Kusza Zakłada taki temat a potem łaskawie pisze że nie wierzy w takie plotki. Sami miała rację że ona manipuluje, ale to Kusza, więc nikt 'nie zauważa 'tego

Gość gość
Hmm ostatnio powstawały takie tematy o Sami.

Gość gość
Ciotki szybciutko musiały wejść na taki temat żeby zapewnić Kuszę że jej nie hejtują a Kusza ma bekę z nich.:P

Gość gość
A Kazia na złość (chyba) niedzieli, dalej gości zabawia? :-D I są tacy, którzy ją lubią, tylko na Arce.:-D

Gość gość
po co to robisz?

Gość gość
Uderz w stół a nożyce się odezwą. :O

Gość gość
Jak to jest kusza, że jesteś i brzydka, i głupia?

Gość gość
Kuszo, gdybyś miała dystans nie napisałaś jednego słowa w tym temacie. Gdybyś miała realne życie, nie pisałabyś tutaj bez przerwy. Zakochaj się. Tego Ci życzę.