Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TOMASZ LIS , KIM NAPRAWDĘ JEST, OCEŃCIE GO SAMI

Polecane posty

Gość gość
tyle że film jest niedostępny a Lis to dobry dziennikarz

Gość gość
Jest wnukiem oficera NKWD (poprzedniczki KGB) w Polsce w Zielonej Górze, nazywał się Lisienko, jego grób jest w Zielonej Górze ps. typowa biografia IIIRP :-D

Gość gość
kaczyński jest synem akowca który zamiast po wojnie siedzieć tak jak większość jego kolegów dostał bardzo dobra pracę i ogromne mieszkanie w zniszczonej warszawie. mówi to panu coś?

Gość gość
ps. typowa biografia IVRP

Gość gość
Homoseksualizm nie jest chorobą ani zaburzeniem bo został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez światową organizacje zdrowia i amerykańskie towarzystwo psychiatryczne w latach 70 xx wieku w Polsce homoseksualizm jest legalny od 1932 roku

Gość gość
gość dziś kaczyński jest synem akowca który zamiast po wojnie siedzieć tak jak większość jego kolegów dostał bardzo dobra pracę i ogromne mieszkanie w zniszczonej warszawie. mówi to panu coś? x w tym temacie rozmawiamy o Lisienko ale owszem, cale polskie elity mają za uszami, tak jak Kaczyńscy dostali wille na Żoliborzu nie wiadomo za co tak "autorytet" Bartoszewski wyszedł z obozu Oświęcim na L4 (katarek) :-D to ta sama kategoria ludzi, tylko że ja na takich nie głosuje a Pan owszem :-O

Gość gość
Tomasz lis jest wyjątkowa szują tv

Gość gość
lis jest zawsze bardzo spokojny i wyważony. a kaczor nie był internowany w stanie wojennym.

Gość gość
Bartoszewski jak wielu innych został zwolniony z obozu dlatego, że był chory.

Gość gość
gość dziś Bartoszewski jak wielu innych został zwolniony z obozu dlatego, że był chory. x zgadza się tylko że tych "wielu innych" zostało zwolnionych przez komin a "autorytet" pojechal do Warszawy pociągiem I klasą :-D ps. albo rozmawiamy poważnie albo idziemy do lekarza - ja akurat nie mam zespołu downa;)

Gość gość
o zwolnieniach z obozu z powodu zdrowotnych mozna poczytać w necie. w poczatkach obozu zwolniono kilkaset osób z tego powodu.

Gość gość
gość dziś o zwolnieniach z obozu z powodu zdrowotnych mozna poczytać w necie. w poczatkach obozu zwolniono kilkaset osób z tego powodu. x Niemcy nie zwalniali nikogo z powodów kataru i przeziębienia tylko za coś, tam za darmo to można było iść tylko do pieca. Pytanie jest podobne jak z Kaczyńskim - co spowodowało tak cudowne wydarzenia? Co Niemcy (Bartoszewski) czy NKWD (Kaczyński) za to dostało? :-O

Gość gość
Episkopat chce uczynić Chrystusa Królem Polski. To spisek przeciwko prezesowi? :-) :-) :-)

Gość gość
nie znasz historii. zwalniano np z powodu tyfusu czy gruźlicy, żeby nie spowodowac epidemii. o ile pamiętam Bartoszewskiego zwolniono z powodu tyfusu.

Gość gość
jest lewakiem, komunistą i obciagaczem niemców.

Gość gość
gość dziś nie znasz historii. zwalniano np z powodu tyfusu czy gruźlicy, żeby nie spowodowac epidemii. o ile pamiętam Bartoszewskiego zwolniono z powodu tyfusu x gdzie indziej Bartoszewski twierdzi że zapalenie płuc, inna wersja to wstawiennictwo jakiejś międzynarodowej organizacji, pewne jest że został odebrany prze grupe ludzi i pojechał do Warszawy pociągiem I klasą a więc z tyfusem chyba nie jechał :-D ps. widze że czytamy historie wybiórczo - jak mój idol to świety a jak z PiS to agent :-O A ja mam inną hipotezę - Polską rządzą agenci obcych krajów od 70 lat. Jedni kolaborowali z gestapo inni z NKWD, jednio na drugich mają haki a więc nie ruszają się wzajemnie i dlatego to tak trwa tyle czasu. Zastanawiają mnie tacy ludzie jak ty - pytanie: bronisz ich bo masz z tego jakiś interes czy wierzesz w sierotke Marysie i krasnoludki? :)

Gość gość
Nie znam histori lisa więc się nie wypowiadam wiem tylko, że ma poglądy lewicowe natomiast kuba wojewódzki to syn ubeckiego prokuratora

Gość gość
I tak jak tu gość napisał to co się dzieje to wasza wina.Głosujecie na takich ludzi o wątpliwym pochodzeniu.Mało to mamy w Polsce wykształconych,uczciwych ludzi?Ale nie wyście zaakceptowali układy i kliki.Jak człowiek uczciwy to dostaje kilka procent,bo siedzicie w telewizorach i nie chce wam się myśleć.Jak wam sondażownie wysoce uczciwe powiedzą tak głosujecie.Z dziennikarzami to samo.

Gość gość
A po braku filmu pod linkiem widać,kto i co nadal usuwa.