Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeglad techniczny auta

Polecane posty

Gość gość

Czy mozna robic przeglad czesciej ,niz raz do roku? Wyjezdzam za granice i zalezy mi na podbiciu przegladu chwile przed wyjazdem. To mozliwe?

Gość gość
Homoseksualizm nie jest chorobą ani zaburzeniem bo został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez światową organizacje zdrowia i amerykańskie towarzystwo psychiatryczne w latach 70 xx wieku w Polsce homoseksualizm jest legalny od 1932 roku

Gość gość
nie, to niemożliwe:O ja p*****le :O

Gość gość
oczywiście, że możliwe. jeśli masz/znasz jakiegoś zaufanego mechanika, lub jeździsz stale do tego samego, wystarczy mu spojrzeć na wszystko, żeby wiedzieć, że jest ok :))

Gość gość
Ale mowie konkretnie o podbiciu w dowodzie rejestracyjnym, bo wiele osob twierdzi,ze nie podbija mi dowodu...bo przeglad mam do listopada.

Gość gość
nie chodzi mi o stan samochodu etc. i o to,czy samochod przejdzie ten przeglad, tylko czy nie beda robic problemow ,zeby wbic mi ten przeglad teraz?Bo szukalam w internecie i niewiele informacji znalazlam na ten temat, mozepo prostu malo kto robi przeglad wczesniej,ze wzgledow ekonomicznych?

Gość gość
tak k****, możliwe! jeśli masz taki kaprys to nawet codziennie możesz robić przegląd, ale nie polecam bo co chwilę będziesz musiała dowód rej wymieniać:D

Gość gość
Wlasnie o to mi chodzilo!:) Wiec dziekuje za pomoc! Ja wiem, zdaje sobie sprawe z tego,ale musze zrobic ten przeglad, bo nie wiem,czy do listopada bede mogla przyjechac do Pl.:)

Gość gość
Jak chcesz to możesz. Mój mąż np co jakiś czas robi przegląd silnika Deutz w serwisie www.bthfast.pl bo chce mieć pewność, że wszystko jest ok