Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spokojne dziewczyny, pytanie do was

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mogę znaleźć spokojną i ułożoną dziewczynę? Jak wiadomo takie nie chodzą do klubów i dobrze bo osobiście również wolę spotkać się ze znajomymi u kogoś bo atmosfera i muzyka normalna a nie jakieś techno albo zalewanie się do nieprzytomności. Skoro większość czasu spędzają w domu a w pracy, na uczelni robią dobrą minę do złej gry to jak je rozszyfrować? Może są na tym portalu właśnie takie dziewczyny i są w stanie dać mi podpowiedź gdzie was szukać? :)

Gość gość
W duszpasterstwach akademickich. :>

Gość gość
Dokładnie, spędzanie czasu głównie w domu, czasem u znajomych. Znaleźć możesz mnie w pracy, bibliotece, w sklepie z książkami, inne pewnie biegają albo uprawiają jakieś sporty

Gość gośćść
biblioteka, kościół albo praca. I właśnie z tego powodu wiem że zawsze będę sama bo kto mnie tam znajdzie? :(

Gość gość
Ja biegam, jezdze rowerem, samotnie. Chcialabym, aby jakis mezczyzna mnie zagadal, pokochal i oswiadczyl mi sie. Jesli widzisz jakas samotna kobiete na niedzielnej wycieczce, atakuj! Ale z wyczuciem!

Gość gość
Mnie można spotkać w różnych miejscach

Gość gość
Aha, te spokojne nie odslaniaja duzo ciala. Na przyklad ja, mimo tzw dobrych warunkow, nie pokazuje piersi ani sie nie wypinam.

Gość gość
Te spokojne mogą byc duzo gorsze od lambadziar imprezowych. Jeszcze się o tym przekonasz.

Gość gość
Dziękuję drogie panie za odpowiedzi ! cieszę się że są jeszcze normalne kobiety które mają poukładanie w głowie :) gość dziś zdaję sobie z tego sprawę, jednak jak przychodzi lato to idzie się załamać :/ kiedyś kobiety miały klasę, były seksowne bez pokazywania a teraz? piersi i tyłek muszą być na wierzchu... ehhh. No nic, trochę to mi dało do myślenia, zobaczymy jak to będzie gdy się ociepli. Serdecznie dziękuję !