Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomekpodziestce_

Jak z nią postąpić ? :) Proszę o radę .

Polecane posty

Gość Tomekpodziestce_

Cześć! Przychodzę do Was z moją historią i liczę na dobrą radę, gdyż bardzo mi zależy na pewnej kobiecie. Ale od początku - Parę miesięcy temu pod pewnym sklepem mój samochód miał stluczke z samochodem pewnej kobiety. Jak wiadomo na początku się posprzeczalismy, bo w mój nowy samochód uderzyła "głupia" blondynka. Oczywiście po paru momentach ona przeprosiła, a ja jej pomoglem. Tak też spotkaliśmy się raz , drugi raz ... Ona równie po trzydziestce, nauczycielka , taka Pani "ą " i "ę". Oczywiście tak mi się tylko wydawało . Strasznie szybko się zakochałem . Jak się okazało ona jest samotna. Na początku myślałem, że w ogóle nie mam u niej szans . Sam prowadzę siłownię i pomimo , że w moim życiu pojawiało się dużo kobiet z żadną mi się nie ułożyło i zakochałem się właśnie w starszej ode mnie nauczycielce. Parę razy byliśmy w kinie, teatrze , ostatnio zaprosiłem ją na kolację itd ... I mam do Was głupie pytanie kiedy wypada pójść z nią do łóżka ? Nie chciał bym zepsuć tego związku seksem ... niby jesteśmy blisko, pragnę jej, ale ona jest jakby taka niedostępna jakby stawiała dystans ... Po czym poznać , że kobieta jest gotowa . Z poprzednimi nie miałem takiego problemu , byłem młody , głupi ...teraz cholernie mi zależy !

Gość gość
Sprawdź jak się uda to się uda jak nie to nie xd

Gość PYZA_PYZA
Witaj, musisz poczekać i zobaczyć. Ona powinna dawać ci sygnały. Daj jej kwiaty z bilecikiem (w środku przyklej prezerwatywę i napisz czy się dziś przyda? a po skończonej randce zapytaj czy odpowie ci na te pytanie i już

Gość gość
Jak będzie gotowa to sama to zainicjuje, jeśli jest wycofana to nie bądź natarczywy tylko stwarzaj okazje ;-) bo jej dystans może wynikać z niesmiałości

Gość PYZA_PYZA
Witaj! Poczekaj jeszcze trochę, czekaj na jej coraz odważniejsze znaki. Dotykaj jej twarzy. Jak zauważysz zmiany w jej zachowaniu daj jej kwiaty z liścikiem w liściku przyklej prezerwatywę i napisz pytanie: czy się dziś przyda. Po skończonej randce poproś o odpowiedz

Gość gość
jesteś pewny że jej się spodobałeś czy wmawiasz to sobie ?

Gość Tomekpodziestce
Nie chcę wyjść na idiote. Mam wrażenie , że ona traktuje mnie bardziej tylko jako przyjaciela. Zwierza mi się ,nie raz się przytuli , ostatnio ją pocalowalem, uśmiechnęła się , ale potem nie odzywalaprzez parę dni mówiąc , ze ma dużo pracy itd ...

Gość gość
Jak to nauczycielka to pewnie traktuje Cię jako pocieszenie na niepowodzenie życiowe .nauczycielki to zazwyczaj State panny uciekaj od niej Z daleka ;))))

Gość gość
Musisz jej pokazać, że jesteś facet i masz jaja. Ja mam tylko dystans do mamlasów. Przy takich nogi nie miękną. Całuj ją mocno i romantycznie. Jak będziecie sami, to zacznij ją dotykać (obejmij za pas, przysuń do siebie itd.) jak powie nie, bo za wcześnie, to odczekaj jakiś czas i znów próbuj.

Gość gość
Czasami kobieta potrzebuje pewności że nie zależy Ci tylko na seksie, więc z tą prezerwatywą daj sobie spokój, bo tylko ją upewnićsz w tym przekonaniu. Wiesz jakie miała wcześniejsze doświadczenia z mężczyznami? Może jest jakaś zadra w jej pamięci? Poczekaj, jeżeli Ci zależy to warto. Staraj się być w stosunku do Niej opiekuńczy, czuły a zobaczysz że samo wyjdzie.

Gość Tomekpodziestce
Staram się być opiekuńczy . Daje jej oparcie . Żeby zawsze wiedziała, że jestem obok itd ... Miała źle doświadczenia. W sumie opowiadała, że ostatni raz była w związku z 10 lat temu . Zranił ją, nie chciała być już z żadnym facetem , a teraz poznała mnie ... No i zaiskrzylo. Próbuje właśnie małymi krokami przytulać , dotykać . Nie wiem tylko czy nie uzna , ze jestem zbyt nachalny, nie wiem czy pisać , czy do niej pojechać nie chcę się narzucać ...

Gość gość
pokaż jej ze jest piękna ! masz siłownię możecie razem poćwiczyć znajdźcie pasję !

Gość gość
o boże raz się całowaliście i chcesz już ją zaciągnąć do łóżka?? Kompletnie Ci odbiło?!

Gość Tomekpodziestce
Czy to takie dziwne , że chcę pójść z nią do łóżka ? Kocham ją i chcę być z nią jak najbliżej , ale oczywiscie seks nie jest najważniejszy i będę czekał tak długo aż ona będzie na to gotowa . Nie odbiło mi jeszcze .

Gość gość
to normalne , ale po koleji nie wszystkie kobiety są gotowe na takie tempo ;))

Gość gość
Hmmm, nie wiem, nie widzisz, że nie masz póki co kompletnie szans na seks? Naprawdę musiało Ci odbić.... Babka po JEDNYM pocałunku wzięła Cię na dystans a Ty myślisz, że pójdzie z Tobą do łóżka... Jak długo już jesteście razem?

Gość Tomekpodziestce
No jesteśmy razem około 5 miesięcy . To fakt był jeden pocałunek taki który mógłby doprowadzić do większego zbliżenia , ale nie mówię , że nie ma jakiks drobnych pocalunkow na powitanie czy na pożegnanie .

Gość gość
Może nigdy nikogo nie miała w sensie fizycznym? Jesteś pewien, ze miała?

Gość Tomekpodziestce
No tego nie jestem pewien . Przecież tego nie sprawdzę . Ale widziałem kiedyś ich stare zdjęcia i z tego wywnioskowalem, że byli dosyć blisko . Wiem , ze ona się boi odrzucenia , ze ja zranie itd. Nie raz wspominała mi , ze to dziwne , ze mogę mieć każdą , a chcę właśnie z nią spędzić resztę życia jakby czuła się gorszą .

Gość gość
nie wiem, jak dla mnie to ona albo się boi, albo po prostu nie chce z Toba być

Gość gość
Po prostu powiedz prawdę!Że Ci zależy i marzysz o niej.I w żadnym wypadku pomysłów Pyzy.

Gość gość
Autorze jak masz możliwość to jedź do niej dzisiaj , zrób to spontanicznie , nie pytaj nas o radę ! Pocałuj ją na wejściu , mocno, namiętnie. Może poniosą Was emocje , może się uda :))

Gość gość
No ale jakie te zdjęcia były, jednoznaczne? A jesteś pewien że w ogóle dopuszcza seks przed ślubem? Nie piszcie takich bzdur, ze ona go nie chce. Co to w ogóle za tekst, bo co, bo nie chce seksu. Nie każdy jest taki płytki żeby po 5 miesiącach znajomości już wskakiwać do łóżka. Kobieta chce go poznać, zaufać mu, a Wy od razu że go nie chce, jakie zdegenerowane społeczeństwo

Gość Tomekpodziestce
No zdjęcia były dosyć jednoznaczne . Dopuszcza seks przed ślubem, bo właściwie wspominała , że nie chcę ślubu , że chcę żyć w związku , ale bez ślubu i dzieci itd ... Nie jest jakas pobozna, czy coś w tym stylu . Myślę , że po prostu potrzebuje czasu. Chociaż sama coraz częściej dzwoni , czy coś napiszę więc chyba też jej zależy . Zastanawiam się czy nie iść na spontana tak jak radzicie ...

Gość gość
A Ty chcesz żyć bez ślubu i bez dzieci?

Gość Tomekpodziestce
Powiem tak : jeżeli te dzieci miałyby się pojawić to ok , ale jak ich nie będzie to nie będę jakiś nieszczęśliwy . Ważne , żeby ona była szczęśliwa .

Gość gość
a nie pomyslalea ze ona czeka na twój krok ?

Gość gość
Nie ma się co dziwić , że bierze Cie trochę na dystans . To nie jest już młoda dziewczyna , a raczej dojrzała kobieta . Wie czego chcę , a seks pewnie nie gra dla niej wielkiej roli ! Pozdrawiam .

Gość gość
Co radzimy? Radzimy nie pisać takich głupich prowo.

Gość gość
Nagie zdjecia?ula la.