Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie powinni poznawac setki potencjalnych partnerow i dopiero wtedy..

Polecane posty

Gość gość

wybeirac kogos z kim sie zwiaza, a nie ze wiaza sie z kolezanka z liceum czy ze studiow i k***a udaja ze to wielka milosc. Jak to k***a milosc, mialas w klasie 15 chlopakow, zwiazalas sie z jednym ktory cie najbardziej krecil i k***a zaraz wielka milosc. Gdybys poznala 100 kolejncyh to bys tamtego puscila z kwitkiem, taka prawda. Denerwuja mnie osoby ktore tkwia w tych glupich "milosciach" dlugie lata albo i cale zycie, tyle ich omija....

Gość gość
No, co ich omija, na przykład? Kolejne "to samo", tylko na początku wydaje się że inne. Lepiej się zdecydować i już. spokojnie dzieci, spokojnie praca, nie trzeba się szarpać, ale iść do przodu. Za rogiem nie czeka lepsze życie. Życie bowiem PRZEŻYWA SIĘ i jego jakoś zależy od tego przężywania, anie od setek partnerów. Idiotyzm. Im większy wybór, tym gorszy wybór

Gość gość
no ja poznałam mojego przyszłego męża jeszcze przed liceum. I co mnie takiego omija? Dużo rozstań? Nerwów? Penisów?

Gość gość
co cię to obchodzi? A może żal dupę ściska, że ty nie masz nikogo, żadnego wyboru nawet z garstki 15 osób?

Gość gość
no cóż...jak tak patrzę po większości facetów znanych ze szkoły, studiów i pracy to naprawdę nie uważam żeby cokolwiek mnie ominęło, fiut to fiut, seks też po którymś partnerze robi się taki sam, problemy w związkach też, a do tego większość ludzi jest nieciekawa . W pewnym momencie poznawanie nowych osób nic nie wnosi, a wręcz męczy i nudzi

Gość gość
Zgadzam się z autorka,ale te nudziary tego nie z rozumieją. One nie wybraly najprzystojniejszego w klasie (taki zwykle w zostaje roochaczem)a wybrały ciepłego misia, który za nimi lata na kółka naukowe, różańcowe,na zakupy i inne p*****ly. Zrobiły to, bo mają osobowość zależna i nie potrafią żyć w pojedynkę.

Gość gość
pewnie, przecież ludzie nie wiążą się z kimś z miłości tylko dlatego, że sami sobie nie radzą. Jak ty pieprzysz od rzeczy... Znaleźć kogoś z kim się dobrze dogadujesz to szczęście. Ludzie to nie buty żeby cały czas zakładać nowe

Gość gość
A ja się nie zgadzam. Nie żyjemy w średniowieczu i wyjście za mąż nie oznacza, że automatycznie przestajesz poznawać nowych ludzi. Jeśli stwierdzę, że mąż jest nudny a poznany po 10 latach fagas lepszy to mogę podjętą przed laty decyzję zmienić. Dla porówniania: autorka przez te same 10 lat nie zawrze żadnego związku bo będzie testować kolejnych 100 partnerów zanim się namyśli. Jest taki wiersz: osiołkowi w żłoby dano...

Gość gość
Zgadzam się z autorka,ale te nudziary tego nie z rozumieją och te ciasne umysły, ja ci mówię , ze to nudzi - a mam 42 lata, z czego nigdy nie chciałam męża, dzieci i latania z chłopem po sklepach, za to miewałam kochanków i to często młodszych. W którymś momencie to też nudzi