Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny też tak macie? ręce mi opadły, nosz kurde

Polecane posty

Gość gość

Zachęcona słowami koleżanki, kilka dni temu założyłam sobie profil na portalu zaadoptuj faceta. Oczywiście moja wiara w znalezienie miłości w internecie umarła dobrych pare lat temu, ale co tam.... wpadłam tam na mały rekonesansik i co widzę?? szok!! Jeden królewicz lepszy od drugiego. A jakie mniemanie o sobie... po prostu ósmy cud świata. Sami wieczni chłopcy nastawieni na przygody, chaotyczni artyści, niedojrzali 40-latkowie, narcyzo-psychopaci, szowiniści plujący nienawiścią do kobiet, grubiutkie pół-łyse misie szukający swojej ślicznej seksownej księżniczki i mogłabym tak wymieniać w nieskończoność. WTF? o co chodzi? toż to nie ma w czym wybierać :( oszołomstwo jak sie patrzy :(

Gość gość
pasujesz tam doskonale, nie ma przypadków

Gość gość
a czego się spodziewałaś? Wszyscy normali i warci zachodu szukają szczęścia w realu.

Gość gość
Dawaj na Zbiornik

Gość gość
to ja autorka. No tak jak mówię niczego się nie spodziewałam, po prostu jestem zszokowana skalą tej męskiej niedojrzałości :(

Gość gość
90% facetów na portalach randkowych to właśnie takie typy : maminsynki, nieudacznicy ktorzy szukają ustawionej kobiety z kasą, psychole, napaleńcy dla ktorych portal to dodatkowy kanał do szukania chętnych na seks, paskudy przekonane o swojej urodzie... ale kobiety na takich portalach tez są podobne, samotne matki szukające faceta ktory bedzie je utrzymywal, prostytutki, leniwe głupie sweet idiotki, imprezowiczki ktore flirtują jednoczesnie z 5 naraz... Na portalu da sie sie poznac kogos, moja kolezanka na Sympatii poznała chłopaka, są razem od 3 lat, ja za nim nie przepadam ale wazne ze jest szczesliwa :) wczesniej byla na ok 30 spotkaniach z roznymi facetami z internetu az na niego trafila :D

Gość gość
słuchaj, na takich portalach zawsze grasują ludzie samotni przez ich charakter. Tacy którzy nawet znajomych nie mają bo nie da się z nimi wytrzymać. To samo dotyczy kobiet.

Gość gość
Nie wiem jakie są kobiety na portalach, bo nie wchodzę na ich profile, interesują mnie tylko mężczyźni ;) Moja siostra poznała jakieś 11 lat temu faceta na sympatii i dziś są udanym małżeństwem, ale wtedy były inne czasy, to też prawda. A dziś? skąd ta niedojrzałość i ucieczka przed odpowiedzialnością u mężczyzn?

Gość kołtun_z_polski
jeżeli nie spróbujesz w realu to nigdy się nie dowiesz ! spróbuj zaufać facetowi, który przyjdzie na spotkanie z różą w zębach , powodzenia

Gość gość
kołtun_z_polski dziś xxxxx facet z różą w zębach? marze o tym! ale jak do tej pory trafiam na facetów którzy podarowanie kobiecie kwiatka traktują chyba jak zbędny wydatek, no bo po co sprawić kobiecie przyjemność, ot tak bez okazji :(

Gość gość
ja uważam, że w pewnym wieku nie ma już sensu szukać faceta. ja mam 31 lat, faceta mam, ale jakby się coś stało i byśmy się rozstali, to ja bym już sobie nikogo nie szukała, bo wiem, że ci fajni już zajęci, a to co zostało to babiarze skaczący z kwiatka na kwiatek patrzący, żeby zaliczyć i kopnąć w d..., albo jakieś maminsynki albo jacyś z problemami psychicznymi, oczywiście ci wartościowi też są ale ile samotnych kobiet na takiego przypada, chyba ze 100, tak więc nie mam szans; zresztą jaka szansa, że taki z kolei mnie by chciał, może ja bym mu nie pasowała (bo np. nie chcę mieć dzieci), tak więc ja już bym sobie kota wolała kupić niż bawić się w jakieś randkowanie. Takie coś było fajne jak się miało 20 parę lat, bo wtedy tych fajnych wolnych chłopaków było sporo, a teraz po 30tce wszystko co lepsze to już zajęte.