Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANA3555555

ciąża albo życie !

Polecane posty

Gość ANA3555555

Od 3 lat choruję na Raka , jestem po chemii mam nawroty choroby przeżuty na wątrobę i węzły chłonne , moje prawdopodobieństwo zajścia w ciąże wynosiło 1% mam 35 lat I o to jestem w 3 tygodniu , Cud !nie bardzo ,lekarz pow że mam wybierać życie dziecka czy moje jestem w trakcie chemii chciałam mieć dzieci , jak się zdecyduje to ryzyko ogromne mogę nie donosić , dziecko może być chore lub nie prawidłowo się rozwijać , muszę przerwać chemię ,mogę umrzeć nie wiem co robić ......przerwę ciążę i będę musiała z tym żyć

Gość gość
Dlaczego zdecydowalas się na ciążę skoro już wiedziałaś ze jesteś chora? Nie jestem w stanie tego pojąć. Ja zanim zaszlam zrobiłam badania i jak się w trakcie staran okazało że jest 1 %ryzyka ze mogę mieć raka tarczycy to wstrzymalismy się ze staraniami o dziecko do czasu aż zrobię dokładniejsze badania, mimo że ryzyko nie było duże.

Gość gość
ja gdybym była na Twoim miejscu wybrałabym własne życie, pomysl jaka krzywde bys zrobiła dziekcu zostawiajac go samego, to jest ciezki wybór, ale teraz Twoje zdrowie jest najwazniejsze, bo jesli Ty wyzdrowiejesz, a bedzie jeszcze szansa na dziecko, to i dziecko bedzie bezpieczne

Gość gość
Nie,nie.Jak pragniesz dziecka to poszukaj w necie lekarza,kliniki co prowadza taki ciáze.To mozliwe.Skonsultuj i podejmij decyzje.Jakolwiek postapisz to bedziw sluszne

Gość gość
ja nie wiedziałam że mogę mieć dzieci , nie zabezpieczałam się bo pow mi , że nie mogę , a jednak , mój facet mówi mi że to za duże ryzyka mam się nie wahać i usunąć ciąże , ale boje się że już 2 szansy na dziecko mieć nie będę , ale jak nie donoszę , jak dziecku się cos stanie , albo ja odejde ono zostanie same

Gość gość
Nie usuwaj.. Proszę..

Gość gość
Walcz niech Ci Bóg błogosławi !!!

Gość gość
Skoro bog zdecydowal ze jednak mozesz miec dziecko to tak zrob. Szukaj kliniki i walcz o siebie i o maluszka. Daj mu zycie, nawet jesli mialo by cie zabraknac tfu tfu tfu. Nie usuwaj, kazdy zasluguje by zyc :)