Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

36 latek ktory nigdy nie byl w zwiazku nie ma juz czasu na pierwsze randki itd

Polecane posty

Gość gość

czas biologiczny plynie szybko, jak taki ktos pozna jakas kobiete to powinien szybko sie z nia zwiazac na stale ale z drugiej strony kobiety beda przestraszone jak nowy facet po 2 miesiacach zwiazku bedzie wspominal o slubie i dzieciach i tak zle i tak niedobrze :/

Gość gość
nie chcę cię dołować ale taki 36 jest felerny i raczej już nic nie złowi jak dotąd nie złowił, choć czasami cuda się podobno zdarzają 🖐️

Gość gość
sa takie biura jeszcze w dobie internetu? ale to chyba tylko przegrancy zyciowi z nich korzystaja?

Gość gość
po co związek, zawsze mozna ****** malolatki w anal

Tak są takie biura....to prawda, że udają się tam osoby , które straciły już jakąkolwiek nadzieję na związek....ale podobne intencje i spora desperacja mogą znacznie przyspieszyć "okres narzeczeństwa" a o to autorowi chodzi ;)

Gość gość
wszystko zalezy od tego jak wygladasz

Nie jest tak strasznie. Od trzech lat prowadzę Centrum Zapoznawcze Zolyty dla samotnych. Organizuję wieczorki,ogniska i szybkie randki. Nieprawdą jest ,że z takich usług korzystają tylko nieudacznicy. W wieku 36 lat można jeszcze wszystko...Napisałam Zolytowy Poradnik Randkowy,gdzie dokładnie wyjaśniam zagadnienia ze świata poszukiwania partnerki. Zapraszam na moją stronę lub bloga,gdzie poruszam różne zagadnienia.Pozdrawiam cieplutko