Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie, że Agnieszka Chylińska ma anoreksję?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja jestem pewna, że tak. Wygląda jak kościotrup, wielka głowa, wszędzie kości...masakra. Co się z nią stało? Pamiętacie ją z teledysku gdzie wyginała się w takim czarnym body i rajstopach? Wtedy miała fajną figurę, a teraz żal patrzeć.

Gość gość
Wg mnie albo anora, albo bulimia lub inne choróbsko, które wyniszcza ja od środka

Gość gość
nie obchodzi mnie ona, jest obrzydliwa z wyglądu i charakteru... kiedyś dawno temu słuchałam jakiejś jej audycji w radiu jak sie śmiała z 20 letnich dziewic, że jak można być dziewicą mając 20 lat, śmiała się z takich... ta baba to porażka... z celebrytów też się śmiała, a teraz jest jednym z nich... nałoży tapetę na mordę i idzie pozować jak celebrytka, z których sama się śmiala jak byla mlodsza... żalosna osoba i starsznie brzydka rybia morda, podobna do marilyna mansona

Gość gość
tak jest jak ktoś za dużo prochu wciąga....

Gość gość
Tez mi sie wydaje ze cpa albo anoreksja

Gość gość
a ja ją bardzo lubię i mam nadzieję, że nie jest chora. w końcu ma 3 małych dzieci. do tego to naprawdę inteligentna i wszechstronna babka - świetnie śpiewa, sprawdza się jako prezenterka radiowa, telewizyjna, pisze książki dla dzieci... do tego jeszcze ogarnia własną rodzinę. chociaż faktycznie wygląda ostatnio bardzo źle :(

Gość gość
Moim zdaniem to jej sprawa! Ma prawo wyglądać tak jak chcę i nam nic do tego. Aga zawsze szkowała nie tylko wyglądem wiec....