Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

meble do pokoju niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Zaniedlugo bede urzadzac pokoik dla niemowlaczka. Powiedzcie, znacie jakies fajne sklepy z mebelkami? Chce zeby meble nie byly biale bo mi nie pasuja. Jakie meble najlepiej kupic? Nie mam o tym pojecia, ogladsm rozne inspiracje w internecie, ale nie wiem na ile to praktyczne. Prosze o pomoc

Gość gość
Ikea?

Gość gość
Moim zdaniem najwygodniej mieć noworodka u siebie w pokoju i wtedy niezbędne jest tylko łóżeczko. Ewentualnie komoda na rzeczy malucha z przewijanie lub bez, jak kto woli. Na osobny pokój wydaje mi się, że przyjdzie czas jak dzieciątko nieco podrośnie. Ja meble zamówiłam w takim większym, prywatnym sklepie z akcesoriami dla dzieci. Zdecydowałam się tam, ponieważ facet miał duży wybór gotowych frontów łóżeczkowych i dzięki temu wiedziałam, co zamawiam. W tych typowo meblarskich sklepach dawali mi tylko katalogi, a na stanie mieli po 2-3 łóżeczka. Ja nie lubię kupować kota w worku.

Gość gość
Wydaje mi sie, ze w pokoju dla maluszka powinien być wygodny fotel, np. http://www.ramaro.pl/premium/relax3.html. Będziesz miała wygodne miejsce, zeby dzidzię nakarmić, posiedzieć z nią. Taki fotel to naprawdę bardzo przydatna sprawa.

Gość gość
Zgadzam się, wygody fotel zawsze sie przyda :) A jeśli chodzi o takie typowe meble do pokoju dziecięcego, to np. w http://www.33meble.pl/ mają teraz bardzo dobre oferty cenowe jesli chodzi o meble. Więc warto sobie do nich zajrzeć. Mają komody z nadrukami, i są naprawdę przeurocze :)