Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja wymarzona nudna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Chcialbym nudna i spokojna dziewczyne z ktora gadalibysmy sobie np o ufo

Gość gość
To w szpitalu psychiatrycznym macie internet?

Gość gość
Mamy

Gość gość
ja jestem nudna i spokojna, ale zamiast ufo wolę stułbie czy coś.

Gość gość
A co to stulbia ale ufo dotvyka sensu zycia

Gość gość
oooo takie laski to teraz ciężko.

Gość gość
Zaglądałeś na cmentarz?

Gość galactic
wole o ld, oobe, aurze rozmawiać, a przeloty ufo najlepiej w nocy oglądać przy bezchmurnym niebie z dala od miejskich świateł

Gość gość
nie wiesz co to jest stułbia? cóż, co ty wiesz o sensie życia...

Gość gość
jest w tym jakiś paradoks. Czasami wydaje nam się, że mamy nudną, brzydką i nieciekawą partnerkę ... i tak życie idzie, zastanawiamy się czy nie zerwać. Ale gdy zerwiemy okazuje się, że brakuje nam jej nudnych spojrzeń, czasami nieporadnego zachowania w trakcie seksu, przypalonej zupy i jej spokojnego spojrzenia. I będąc z nową na początku niby namiętną partnerką wydaje nam się po miesiącu, że jest bardziej nudna niż tamta. Dlatego popieram tych, którzy marzą o "nudnych" dziewczynach

Gość napalona karolina
to szukaj nudnej,ja wole sie bzykać,niz ględzić o ufo

Gość gość
Takie nudne , spokojne są fajne no ale w wyrku to wolałbym żeby dziką kocicą była.

Gość gość
rozmowy o ufo wcale nie są nudne

Gość gość
ta, a później biadolicie, że jest nudno ;)

Gość gość
nudna jest seksi ... taka szara myszka nierozbudzona, fajna, spokojna i dobrze wychowana a potem drze się na cały dom z radości podczas orgazmu, dostaje błyszczących oczu, zaczyna rozmawiać ... okazuje się, że przestaje być nudna

Gość gość
jak dla mnie nudna jest do niczego. wolę kobiety wiedzące czego chcą. ich orgazmy to nie tylko radość i błysk w oku,ale i pełnia rozkoszy obopólnej. doświadczona kobieta wie, że wspólny orgazm jest lepszy niż pozostawienie partnera bez orgazmu. co mi po jej błysku w oku i tylko jej orgazmie? a do tego jak nie ma z nią o czym rozmawiać, to tragedia. nigdy bym z taka kobietą nie był na serio. raz wydu/pczyć można, ale nuda by mnie chyba zabiła przy takiej.

Gość gość
A ja żałuję, że nie jestem nudna bo życie mi już parę razy pysk przez to przytarlo...i , że nudy w życiu nie szukalam

Gość gość
23.09 jak ciebie c**a musi zabawiać bo nudno ci to rzeczywiście,nuda jest w srodku ciebie

Gość gość
co druga która niby nie jest nudna jest od razu seksi i nie potrzebuje nawet gry wstępnej aby wyć z orgazmu to tak na prawdę udaje orgazm a tym swoim wyzwoleniem seksualnym przykrywa swoje kompleksy, które i tak kiedyś wylezą. Natomiast te tzw. nudne i niepozorne jeśli już krzyczą podczas orgazmu to wiadomo, że przeżywają go na pewno a prawdziwie rozbudzone będą po chwili lepszymi kochankami niż te, które wydawały ci się być nimi najlepszymi od razu. Takiej szarej myszki kiedy dostarczysz jej miłości, stałości związku, uczuć i seksu za parę miesięcy nie poznasz ... będzie na codzień super dziewczyną i przyjaciółką a w łóżku z Tobą kocicą ... i nie będzie myślała aby zamienić Cię na lepszy model skoro Ty będziesz jej najlepszym

Gość gość
we mnie nudy nie ma, dlatego wolę kobiety o jakich pisałem. ale widzę, że ciebie, nudna kobieto to boli. :P

Gość gość
23:39 - kur/wa co za znawczyni czyichś orgazmów, gier wstępnych, psychiki kobiecej. bądź sobie tą nudną, i jaka tam chcesz kobietą ale nie zalewaj, że taka jest lepsza od innych kobiet, które jak ktoś wyżej pisał wiedzą czego chcą. każdej kobiecie potrzebna jest gra wstępna bo inaczej stosunek sprawia ból, a kobieta nie podnieca się na sam widok członka, chyba, że żyje w zakonie, albo długo nie miała z kim tego seksu zrobić. nie zdarzyło się mnie udawać orgazmu bo tego nikt nie jest w stanie udawać, nie ma takiej opcji. i wiem już na pewno, że ty, nudna kobieto swoim "wyzwoleniem" leczysz kompleksy już zadawnione. dla mnie jesteś pustą, nie zaspokojona przez nikogo kobietą z zadatkiem na kobietę, którą zwą bluszczem. i takich kobiet unikają mężczyźni bo boja się, że taka niewyżyta, nudziara odbierze im radość życia. życzę armii islamistów do twoich orgazmów. na pewno wtedy będziesz odpowiednio rozbudzona i mniej nudna. 🖐️

Gość gość
a to nudna kobieta nie może wiedzieć czego chce? poza tym co to w ogóle znaczy nudna,to jest puste słowo. Każdy ma cośw sobie ciekawego,ktoś to dostrzeże a kto inny nie i tyle. Dla jednego piłka nożna to pasja dla drugiego nuda i co,kto ma racje? obiektywnie nikt,po prostu piłka nożna jest jaka jest i jednemu to odpowiada a drugiemu nie. I to samo z ludźmi. 23:39 bardzo fajny post :) 23:53 ale jad :O wyluzuj bo ci żyłka w tyłku pierdyknie

Gość gość
tacy co tak wyzywają i obrażają bez powodu to muszą mieć ze sobą problem,jeśli to ma być ciekawa osoba to ja wole nudę :)

Gość gość
00:04 - kobieto lecz się ze swoich kompleksów i naucz się, że jeśli ma ktoś odmienne od ciebie zdanie, to ma do tego prawo. to ty reagujesz złością. zażyj może waleriany :D

Gość gość
piszesz: ":23:39 - k. co za " i tak dalej ... jestem facetem i to daleko po czterdziestce - nie jestem kobietą bluszczem ale facetem z dużym doświadczeniem z nudnymi kobietami, które potem wcale okazały się nie być nudne oraz z tymi na pierwszy rzut oka bardzo atrakcyjnymi u których "gdy puder spadł z twarzy" i gdy zdejmowały swoje maski "super-lasek" okazywały się być pospolitymi tandeciarami. Ale aby to umieć odróżnić trzeba mieć większe doświadczenie albo odpowiedni charakter. Ja wtedy nie miałem dlatego przez lata szukałem nie tam gdzie trzeba i dopiero niedawno znalazłem cudowną "nudną" kobietę.

Gość gość
to Ty nawijasz o kompleksach wiec chyba sama masz z nimi problem ja nie reaguje złością,to wlasnie Ty zjechalas kogoś za odmienne zdanie nieprzyjemna musi byc z ciebie osoba

Gość gość
to ty sie naucz,ze mozna miec odmienne zdanie bo ja o tym wiem od dawna a ty widocznie sie z tym nie umiesz pogodzić wiedzialam,ze post z 23 39 napisał facet :D a tu zostal zjechany przez jakaś wariatke że niby jest zakompleksioną babą,haha :D