Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chamskie odzywki faceta.

Polecane posty

Gość gość

Nie lubie odzywek mojego faceta. Zadzwonil po pracy zaczal gadac o nowych paniach w pracy oczywiscie zeby mnie podrażnić i żartowałam "ja ci dam panienki" albo " ktorej mam oczy wydłubać hehe" i smialismy sie, po czym wspomnialam ze jego kumpel ktoremu sie podobam ( ale on mi nie ! ) i moj facet byl o niego zazdrosny, to on ma dziewczyne, moj facet powiedzial ze mam napisac do tego jego kumpla zeby oddal mu pendrive i zazartowalam " napewno mam do niego pisac ? " wtedy powiedzial "chcesz to do niego leć mam to w pi*ździe. Na co zdenerwowalam sie i zapytalam czy mu to obojetne, a on zaczal sie tlumaczyc ze moj wybor czy cos w tym stylu. no i powiedzialam jasne nara, a on pa i dlugo sie nie odzywamy. moze tez przeginam ale nie lubie takich odzywek mysle ze to brak szacunku, wolalabym zeby powiedzial ze i tak jestem jego no cokolwiek ale nie, że ma to głęboko. Zadzwonic czy poczekac na jego telefon.

Gość gość sisi
Co za cham!

Gość gość
Faktycznie, odzywka poniżej poziomu. Ale Ty wcale lepsza nie jesteś, po co go prowokujesz? Skoro kolega Ci się nie podoba, to po co takimi odzywkami podburzasz faceta?

Gość gość
gość dziś Przecież oni się droczyli, gdy chodziło o kobiete było ok, ale gdy o faceta stał się agresywny. Po prostu jest zakompleksiony, niepewny siebie i myślał że pokaże jaka jest zazdrosna żeby połechtać swoje ego a ona go załatwiła jego własną bronią ;)