Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak to dziecko

Polecane posty

Gość gość

Witam. Podobno rola kazdego mezczyzny w zwiazku polega na tym, ze facet opiekuje sie swoja dziewczyna, jest powazny, kokretny i dojrzaly. Niestety, u mnie jest inaczej. Moj chlopak, dodam 32-letni, prezentuje poziom co najwyzej 16-latka. Gra w eurobiznes, ustawia zolnierzyki, a najgorsze jest to, ze nie bierze zycia na powaznie. Co z tego, ze wymysla 500 dowcipow dziennie, zasypuje mnie kawalami, skoro kiedy przychodza powazniejsze sprawy nie potrafi podjac zadnej decyzji tylko sie smieje. I ten jego smiech, momentami przechodzacy w histerie. Wczoraj ze smiechu oplul sie jak dziecko, a dzis rozsmieszyl go jakis gruby kot w internecie i tak sie smial, ze na caly glos sie spierdzial. Nie mam juz pomyslu jak przemowic do tej jego chlopiecej wyobrazni. Pomozcie

Gość gość
nie da sie mam takich znajomych, tylko ze oni sie dobrze dobrali, ona jest infantylna i dziecinna, on tez ;) lubie ich :D

Gość gość
Czy ty jestes pedofilka

Gość gość
zmien faceta. 32 to juz pod reformę nie podchodzi

Gość gość
Zerwij z nim

Gość gość
a jakie sa jego zainteresowania skoro ma 32 lat a zachowuje sie jak dziecko?

Gość gość
to o czym piszesz jeszcze o niczym nie świadczy przeciw. Można mieć dziwne zainteresowania w tym ustawianie żołnierzyków i gra w eurobiznes jako dodatkowe hobby - pytanie czy zarabia w miarę dobrze na życie, czy ma jakieś plany, jak widzi waszą przyszłość. Jeśli faktycznie poza tym o czym pisałaś niczym innym się nie zajmuje nie będziesz miała z nim przyszłości - to faktycznie tylko dzieciak z dużym siusiakiem

Gość gość
też gram w eurobiznes i raczej z tego nie wyrosnę,to gra familijna a nie tylko dla dzieci już go lubię :D uważam,że nie ma sensu być takim wielce dorosłym i poważnym,to dobrze jak sie człowiek śmieje,śmiech to zdrowie i właśnie przedłużenie sobie życia,młodości. Nie przepadam za zbytnio poważnymi ludźmi myslałam,że to będzie temat w stylu "mój facet jest jak dziecko bo go musze utrzymywać" ale jeśli jest niezależny i zaradny to wszystko z nim ok.

Gość gość
nie napisała,że on sobie nie radzi w życiu czy musi prać po nim oszczane gacie - więc wnioskuje że jedynym "problemem" jest tu to,że sie dużo śmieje co przecież jest akurat zaletą. Facet będzie dobrym ojcem,bo będzie sie lubił bawić z dziećmi i będzie je rozbawiał ;)

Gość gość
Zajmuje sie sie glownie tworzeniem demotek i fotografowaniem grubych zwierzat z ktorych sie pozniej smieje. Rodzice traktuja go jeszcze jak malego dziudziusia i chyba zadnej przyszlosci z nim nie bedzie poza zyciem na wesolo.

Gość gość
Kobieto co ty jeszcze z nim robisz? A jak znajdziesz w ciążę to będziesz miała na głowie 2 dzieci

Gość gość
Nic nie napisałaś o tym czy pracuje. Jak ma prace i to w miarę dobrą to znaczy, że tak do końca dzieckiem nie jest. Piszesz, że śmieje się z poważnych problemów np jakich? Dla Ciebie to problemy dla niego może nie.

Gość gość
Grozi nam eksmisja bo nie placi juz pol roku. Zamiast przeznaczyc pieniazki na splate czynszu i mediow, odlozyl 2 tysiace zlotych na wyjazd na Litwe gdzie znalazl najgrubszego kota w Europie i wydal 2 tysiace zlotych tylko po to zeby pojechac zrobic mu zdjecia i poglaskac.

Gość gość
Kobieto opamietaj sie!

Gość gość
kolejna, która wybrała a teraz marudzi ale jak zwykle wina jest prawiczków.

Gość gość
Do goscia wyzej, moze on był takim samym prawiczkiem jak Ty, no chyba ,że Ty prawiczkiem bedziesz wiecznie. Podziwiam gościa, ktory oszczędza na zobaczenie najgrubszego kota :) Nie każdy ma tyle fantazji i odwagi żeby robić to co lubi. Jak oszczędza to znaczy, że pracuje tylko mało zarabia :)

Gość gość
gość dziś nikt nie jest takim samym prawiczkiem

Gość gość
Nikt nie jest takim samym czlowiekiem ale każdy mężczyzna był prawiczkiem. Skąd wiesz kiedy chlopak autorki stał się nieprawiczkiem?

Gość gość
No no no ja tu widze ze masz wesolo z tym chlopem