Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 20 lat ale zaraz będę mieć 21

Polecane posty

Gość gość

Mam wyrzuty sumienia, że nie korzystałam z życia. . Wakacje spędziłam na mazurach u sb ale tylko jezioro było z koleżanką potem 3 miesiące w domu praca no i teraz mi zostały 2 miesiące. .. czy tylko ja tak mam ? Czy inni 20latkowie się bawią i wgl z******te życie prowadzą? Dlaczego my kobiety musimy się tak zadreczalabym a faceci dali sb przyzwolenie że ono to niezależnie od wieku są atrakcyjni a my musimy się czuć gorsze nie jesteśmy 18tka mi czy 20 tkami. . Najgorsze jest to że ja się staro czulam do wczoraj dopiero teraz doceniam że 20 lat to jeszcze młoda dupa ale już za późno nie wybacze sb tego że się nad sobą uzalam tyle miesięcy i za 2 miesiące będę mówiła że znowu chciałabym mieć 20lat.

Gość gość
J****y frajer, co jestem prawilny i takich lamusuf jak ty leje w morde,

Gość gość
Ja też nie korzystam :/ Nie wiem nie ciągnie mnie do imprez, litrów alkoholi. Chyba jestem jakiś dziwny? Albo nie wiem. Zaraz mi też stuknie 21 lat a ja dalej taki sam. Został nie cały miesiąc mając 20 lat... No nic czas znaleźć dobrą pracę a co później to czas pokaże.

Gość gość
Kurde..bowiem ie cie mnie takie depresyjne myśli wzięły jak siedzialam w domu rok bo sb przerwę zrobilam zaraz po zdaniu matury. . Teraz drugi rok siedzę może to przez to? Może jakby clzowuek coś robił to by nie myślał o głupotach ? A ty też czułem się staro? Pewnie nie pracujesz ani nie studiujesz jak ja?

Gość gość
Narkotyki?

Gość gość
Co wy wiecie o ulicy narkotyki prostytucja,

Gość gość
Żałuję że nie poszłam na studia bo bym poznała fajnych ludzi i wakacje miałabym z kim spędzać biwakowe imprezy i nie myślałam bym o sb tak .. a tak uzalam się 2 lata na sobą jaka to ja już stara itp itd

Gość gość
Pracowalem przez miesiąc. Myślałem że wyjdę na prostą ale padlem ofiarą mobbingu i sie psychicznie posypałem :/ Teraz już jest ok sam sobie poradzilem :) Teraz tylko coś dorywczego jakieś szybkie strzały, fuchy itd. Ale można powiedzieć że nie pracuje. W domu coś porobie ale to nie daje mi satysfakcji ukojenia. Nie mogę się wyszumiec po prostu i bardzo często bije się z myślami. Filozofie które potrafię ogarnąć czasami mnie aż zaskakują... Ogółem jak ma się za dużo czasu to człowiek głupieje od nadmiaru.