Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Kobiety są same nie dlatego,że są beznadziejne a bo faceci są beznadziejni!

Polecane posty

oczywiście mam na myśli względnie ładne, normalne, młode, zdrowe kobiety. Problem leży w facetach, moje miłe PANIE !

Gość gość
Nie piertol. To że ty nie potrafisz odróżnić łamagi od prawdziwego faceta to twój problem. Ja jakoś nigdy nie miałam problemu pod tym względem.

Gość gość
Niestety to prawda, znam masę świetnych samotnych kobiet, które nie mogą trafić nawet nie na jakiegoś super hiper ale zwykłego, normalnego, nieporypanego mężczyznę. U panów sytuacja jest zupełnie inna, nawet lebiegi, k******arze i zawodowi bezrobotni kogoś mają.

Gość gość
hahaha same jesteście bo wymagacie modela do związku to jedyny problem leży u was nie u mężczyzn!

Gość kołtun_z_polski
Czkawka, nie rozumiem czego chcesz albo kogo chcesz ? Przez stepy i pustkowia facet jako kowboy pędził bydło , zjadał żmije, węże lub inne rosomaki i gadziny , ugotował nad ogniskiem zupę z węża albo innego skorupiaka , po pół roku tułaczki śmierdzący totalnie przybył do wsi , przywiązał konia i dał owsa oraz wody , zacapiały wszedł do lokalu , gdzie wszyscy capili jak ten kowboy i zamówił litr whiski , wypił natychmiast , poszedł na piętro hotelu a tam się kowbojem zajęły piękne kobiety , wsadziły do wanny i wypucowały jego zad , kowboj co prawda padł od razu na twarz ale nad ranem wymłócił kilka kobiet i wypatroszył swoim kindybałem , nad ranem odjechał na koniu , a drwale w lesie , zarobił kilka groszówek i poszedł do gospody a tam już Żyd czekał z nalewką i gdy wypił kilka drinków to kobiety się dobrały do drwala, wykąpały drwala a ten nad ranem swoim kindybałem wywijał i żadnej w podziękowaniu nie odpuścił , na wiele lat kobiety zapamiętały tego drwala i błagały aby wrócił z lasu i znowu swoim kindybałem kobietom przyniósł radość i ochotę do życia , podobnie kowal we wsi , nie miał życia u kobiet, ekonom również , stajenny to była 'wyższa' półka a kierowca HRABIEGO był poza zasięgiem kobiet

No właśnie nie modela :) chociaż koleżanki pytają skąd biorę te ciacha, to dla mnie wygląd nie jest najważniejszy. Czasem wychodzi paskudny charakter faceta, brak charyzmy :( :O

Pan Gag Kołtun nie rozumiem tej anegdoty ( nie jestem pijana, ale tak się czuję) o co chodzi?! Fakt, lubię nieprzystępnych kolesi

Gość gość
Pani Czkawka dziś 22:39 masz po prostu niskie wymagania X X Dlaczego tak sądzisz i po czym? Bo ja , sądząc po twoich notorycznie głupio zakładanych tematach dochodzę do wniosku że nie wiesz czego chcesz, nie potrafisz określić CZEGO chcesz i zaśmiecasz forum swoimi infantylnymi mrzonkami którymi kierują się tylko i wyłącznie nastolatki. Kobieta różni się od nastolatki tym , że WIE czego oczekuje od życia i jaki partner jej odpowiada. Jesteś niedorośniętą smarkulą więc wiadomo że takie jak ty, nie widzą czego chcą.

Gość kołtun_z_polski
czyli jak Czkawka , zanim wstaniesz skoro świt o godz. 6 minut 30 to już oczekujesz od faceta aby przyniósł gorące bułeczki maślane prosto z piekarni i co do tego , kawa z miodem i jajecznica ? a może jeszcze raz porządne pukanie przed wejściem pod prysznic ?

23:15 trudno mi mówić czego oczekuję, na pewno nie bułek, raczej mokrego, zimnego noska i będzie mnie tulił całą noc, niezależnie jak się wiercę, powie, że spałam grzecznie albo ucieknie nim wstanę i nie będę wiedziała czy to jawa czy sen ;)

Gość kołtun_z_polski
Czkawka przy mnie nie będziesz spać grzecznie i co powiesz , że nad ranem powinienem się spakować ?

korzystanie z porannego wzwiedzionego szlabanu jak najbardziej wskazane :classic_cool: xx Kobieta różni się od nastolatki tym , że WIE czego oczekuje od życia i jaki partner jej odpowiada xx to żeś mi przygadała :D ostatnio jeden facet mi tak powiedział, a wiesz czemu? Bo tak go bolało, że nie jest tym czego pragnę :D Przystojny i w moim typie, ale swoją konkretnością zniechęcił mnie i Tobie też to radzę, wyluzuj.

I jak budzi się koło mnie a nawet godziny nie przespał i ma gwiazdki w oczach 😍 oczywiście seks nie wchodzi w rachubę takie rzeczy tylko po ślubie :classic_cool: