Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilent

Dlaczego ludzie nie akceptują klientów prostytutek?

Polecane posty

Gość kilent

Przecież dla wielu nieatrakcyjnych mężczyzn jest to jedyna w życiu możliwośc żeby uprawiać seks i ogólnie znaleźć się z kobietą w intymnej sytuacji. Jestem jeszcze w stanie zrozumieć pretensje do mężczyzn będących w związkach i jednocześnie korzystających z tego typu usług. Ale do osób samotnych nikt nie powinien mieć pretensji ponieważ potrzeby każdy ma takkie same lecz nie każdy ma takie same możliwości jeżeli chodzi o ich zaspokajanie

Gość gość
dziwny jesteś. ja nie mam pretensji do ciebie. możesz sobie być klientem prostytutek, księży, sióstr zakonnych. nie interesuje mnie to. i chyba większość ludzi ma gdzieś, to, gdzie chodzisz i gdzie moczysz. to twoje życie 🖐️

Gość gość
Kto ma pretensje? :D looserzy z tego forum i jakieś puste panienki, które zrobiłyby majątek gdyby brały kasę od wszystkich kolegów z którymi rooochają się po kiblach na dyskotekach? :D:D

Gość gość
klienci prostytutek sa interesujacy tylko dla prostytutek i nikogo nie interesuja twoje zale :( , kogo to obchodzi ?

Gość gość
po co ci czyjas akceptacja ? twoje zycie i twoje wybory

Gość gość
czasami seks z prostytutką jest atrakcyjniejszy niż w stałym związku. Czasami, choć bardzo rzadko prostytutka zachowuje się tak jakby chciała zatrzymać mężczyznę na zawsze. Tylko który zaryzykuje stały związek z taką kobietą ? Ale raz przyznam miałem taki przypadek. Gdy zostawiła mnie dziewczyna i byłem faktycznie w strasznym dole (było to bardzo dawno Sopocie) wlazłem do seks-shopu w takiej budzie, który oferował tańce erotyczne. Chciałem sobie zobaczyć taki taniec za jakieś wówczas nawet niewielkie pieniądze. Dziewczyna, która stała przy ladzie powiedziała, że tancerka będzie dopiero jutro. Już chciałem wyjść ale gdy byłem już odwrócony tyłem powiedziała "chyba, że ja zatańczę" - była dość gruba ale proporcjonalnie zbudowana, szara myszka z kitką ... ale powiedziałem dobrze. Skasowała pieniądze, powiedziała, że na chwilę tylko zamknie budę od wewnątrz abym się nie bał ale nie ma nikogo innego, wlazłem przez kotarę do ciemnego oświetlonego skąpo na czerwono pomieszczenia z rurką i zaczęła tańczyć w samej bieliźnie - jak było widać w normalnej w takiej jakiej chodziła na codzień. Nawet nieźle jej szło .... przyznam... wyjąłem i zacząłem się masturbować. Wtedy stało się coś nieoczekiwanego i niezaplanowanego. Klęknęła, wzięła do buzi i zrobiła mi loda z połykiem.... Była wyjątkowo miła i czuła ... Byłem tak zszokowany, że potem szybko się ubrałem i wyszedłem. Byłem bardzo młody, szkoda, że jej nie zagadałem i nie umówiłem. Faktycznie nie wyglądała na tancerkę ani kurwę, raczej na dziewczynę która po prostu tylko sprzedawała klamoty, zresztą nie było jej fotografii wywieszonej na tablicy dziewczyn do wyboru, nie była umalowana odpowiednio itp. ...

Gość gość
ja nie akceptuje bo wstydze sie jako mezczyzna, że ktos z moiej płci płaci kobiecie...

Gość gość
bo to uprzedmiotowienie seksu a mnie sie to ogólnie nie podoba ale fakt,ja to mam pretensje do tych co są w związkach,że zdradzają,to zupełnie co innego Ty sobie rób co chcesz ale.. dlaczego zakladasz,ze nie masz szans na normalną relacje z kobietą? nie poddawaj się

Gość gość
jeśli uważamy, że seks jest możliwy tylko z kobietą, którą kochamy i tego się trzymamy - jest ok. Możemy potępiać klientów prostytutek. Ale jeśli uważamy, że można tak sobie ****ać każdą nie kochając często być może krzywdząc to wówczas nie ma różnicy. Co więcej seks z prostytutką ze strony jej klienta jest bardziej uczciwy. Konkretna usługa jak każda inna . Ona wie, że nie może liczyć na więcej niż zapłatę. On wie, że dostaje usługę na jaką się umówił, chyba, że dostanie jakiegoś bonusa więcej jak ona zechce. Natomiast jak podrywasz normalną dziewczynę nigdy do końca nie wiesz, czy ona chce niezobowiązujący numerek czy liczy na stały związek.

Gość kilent
Mam w życiu do wyboru albo uganiac się za brzydkimi dziewczynami albo isc do burdelu i miec kazdą dziewczynę jaką chcę. Z dwojga złego wybieram prostytutkę

Gość gość
Najbardziej marudzą kobiety bo jako "partnerki" mogą wyciągnąć z mężczyzny więcej pieniędzy i to nie chodzi o to czy prostytutka czy nie. Kobiety to generalnie egoistki, które chcą się uwiesić na mężczyźnie i doić go z kasy ile się da. Najbardziej podatki są Ci, którzy mają wysokie libido ale prostytutki zawsze są jakimś wyjściem w sytuacji szantażu ze strony dziewczyny czy partnerki.

Gość gość
prostytutki na twój widok cieszą się aż dwa razy/pierwszy- kiedy jej płacisz i drugi- kiedy wychodzisz do domu lub gdziekolwiek byle dalej od niej To ze tam idziesz jest wykorzystywaniem jej trudnej sytuacji życiowej wiec jest chu/jem mimo ze płacisz.Ona tylko dlatego wita cie uśmiechem i rozkraczeniem bo za tą kasę popłaci swoje zaległości za prąd i wodę. Jestes świnią bo korzystasz z człowieka. Jeżeli musisz płacić za sex to musisz być zerem. Jeżeli jesteś zerem to nie myśl o sobie ze jesteś czymś więcej.

Gość gość
gość dziś za randki też mężczyźni płacą a randka i seks z prostytutką to to samo tylko cena inna.

Gość gość
Jezeli randka i seks z prostytutka dla cie to- to samo - to lepiej nie chodz na zadne randki , zostan juz na zawsze z twoimi prostytutkami i nie zblizaj sie do innych kobiet bo jestes obrzydliwy :(

Gość gość
haha...bajeczki z polykiem opowiadasz ? filmikow sie naogladales ? obrzydliwy baranie :P

Gość gość
gość dziś Płaciłaś kiedyś na randce? Czy nadal żerujesz na kimś ?

Gość gość
Kogo interesuja twoje prostytutki :( sa obrzydliwe tak samo jak ty

Gość gość
gość dziś prostytutki to takie same kobiety jak Ty i twoja matka

Gość gość
uwazasz ,ze sa to kobiety ? to sa automaty do obciagania dla takich jak ty nieudacznikow - zlamasow psychicznych :(

Gość gość
gość dziś szanuj kobiety i ich pracę ty niewychowany ...

Gość gość
ja szanuje kobiety ,ktore sa kobietami a nie szmatami za kase .

Gość gość
gość dziś gdybyś szanował kobiety to nie nazywałbyś je szmatami. Twoje koleżanki też chodzą na randki i mężczyźni wydają na nie pieniądze.

Gość gość
Proponuję wszystkim kobietom, które tak pracują wysłać czek, żeby tego robić nie musiały z tymi "złamasami". Każdy wszystkowiedzący będzie wpłacał pięniążki chociaż jednej pani z Odlotów. Hmmm Nie wpłacicie bo je macie w doopie? :D to na c***ja się odzywasz jeden z drugim?