Gość Ametist Napisano Styczeń 24, 2016 Cześć, a więc mam pewien problem(wgl to moje pierwsze forum więc trudno zacząć) podoba mi się chłopak którego znam dość długo bo 4-5 lat. Niestety nasze kontakty ograniczają się raczej do zwykłego "Cześć". Nie chodzimy razem do szkoły, jest synem przyjaciół moich rodziców. Ja mam 14 lat(wiem gówniara i wgl) a on jest niecały rok starszy. Kiedyś(na początku znajomości) nie polubiłam go więc poprostu nie nawiązywałam próby bliższego kontaktu, z perspektywy czasu uważam to za ogromny błąd. Później jego charakter się zmienił i zaczął mi się podobać(również z wyglądu). Niecały rok temu mój i jego(aktualnie były najlepszy przyjaciel) wspólny kolega powiedział mi, że kiedyś on mu wyznał, że bardzo mu się podobam. Trochę mnie to zszokowało ale i ucieszyło, tylko wiecie "kiedyś"- poprostu bałam się, że mu już przeszło i wyjdę na idiotkę wyznając swoje uczucia. A niedawno usłyszałam jak nasi rodzice rozmawiają o tym, że on może się przeprowadzić. Uznałam,że to dobry moment żeby coś WRESZCIE zrobić(wiem długo zwlekałam) bo boję się, że go strace. Wspomnę, że nie ma on dziewczyny i jest raczej skryty i nieśmiały. Nie mam pojęcia czy ktoś z was jest wstanie mi pomóc ale poprostu musiałam się wyżalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach