Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam go dość!

Polecane posty

Gość gość

Mam dość tego faceta! Chyba się rozstaniemy. Przytył ponad 20kg nie dba o siebie. Goli się raz w tygodniu i chodzi cały czas z taką twarzą. Opowiada ciągle o swojej pracy jakby nie było innych tematów. A sex? To jest dopiero porażka. Kiedyś był namiętny, wiedział czego chce. Teraz zrobiła się z niego taka c/i/o/t/a że szkoda gadać. Jak mu nie przypomnę o sexie to go nie będzie. A jak już dojdzie do czegoś to za każdym razem robi dokładnie to samo. Mówiłam mu że jest mi źle z tym on obiecywał poprawę ale dalej jest to samo. Nie wytrzymuje już. Jestem młodą, atrakcyjną kobietą. Bardzo dbam o siebie. Obok łóżka jest szafka a w niej pełno bielizny erotycznej z czego tylko jeden komplet został raz użyty!! Kupiłam nawet kilka zabawek erotycznych ale on nic. Dobrze mu tak jak jest. Już nie mam siły prosić się o chwile przyjemności. Chce spełniać swoje fantazje a nie żyć jak stara babcia!! Nie jest bardzo zmęczony po.pracy ani tym bardziej nie utrzymuje mnie więc takie urgumenty możecie sobie schować nie powiem gdzie. Coś z nim chyba jest nie tak. A ma dopiero 25lat. Żadna z nim nie wytrzyma. Kpina i beznadzieja....

Gość gość
Nie ma tu nikogo do rozmowy? :(

Gość gość
Przestań z siebie robić darmowa k****e

Gość lobo123
a ja mam identyko z zona. kupuje jej bielizne erotyczna. rózne zabawki erotyczne. rozmawiam tłumacze zeby sie odmuliła a ta nic ... po slubie zamieniła sie w kłode. jak chce rozluznic jakos napieta syt. proponuje jakis miły wpyad do kanjpy na kolacje przy swiecach winie ... ona woli isc na zwyklego browara do pubu . ehhh zmuła . mam 33 lata i chyba swoje marzenia erot. nie spełnie. do bajzlu nie pójde obawa przed chorobami. chyba ze sie rozwiodę.

Gość gość
to trzeba zawslczyć o swoją drugą połowę . Co do autorki jak ten twój facet moze miec ochote na sex jak na jak mówisz nadwagę. Najpierw zadbac o siebie i ochota wróci. Ja tak też miałam i niechciałam zdradzać męża tlko u nas te zabawki erotyczne podziałały ja zaopatruję się w tym skelepie http://wzaufaniu.pl/