Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zagadać

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Ostatnio do pokoju naprzeciwko w akademiku wprowadził się nowy chłopak. Bardzo mi się spodobał z twarzy i okazało się ze jest bardzo ciekawym facetem. Lubie z nim rozmawiać i w ogóle, tylko jest problem - on nie czuje się przy mnie pewnie przez co często ma problem z wyrażanie tego co myśli przy mnie. Wydaje mi ze jego brak pewności siebie wynika z tego, że jest ode mnie mniejszy. Jak temu zaradzić, bo to naprawdę fajny facet i chętnie bym go lepiej poznała a przez taką pierdołę to się nie udaje?

Gość gość
Serio. Chcesz niższego od siebie?

Gość gość
powiedzmu ze go lubisz i chcesz lepiej poznać i ze wzrost niema dla ciebie znaczenie:-)ale te baby sa glupie,o ile łatwiej by sie facenom zylo jakby kozystaly z tego ze mogą mowić a nie porozumiewać sie na migi:-D :-P

Gość gość
Ja mu to mogę powiedzieć , ale czy on to zrozumie? Bo jeśli czuje się niepewnie juz przy rozmowie... Wierz mi, w moim przypadku znalezienie faceta dopasowanego do moich rozmiarów to baaardzo trudna sprawa, a ten chłopak jest świetni mimo że jest przy mnie mały :)

Gość gość
Ale co jeśli on nie zrozumie? Bo jeśli czuje się niepewnie przy normalnej rozmowie to jak będzie przy czymś innym? Wierz mi, przy moich rozmiarach znalezienie faceta dopasowanego do mnie to trudna sprawa, a ten chłopak mi się podoba mimo że jest przy mnie mały.

Gość gość
Tak z ciekawości - jaka jest różnica wzrostu między wami?

Gość gość
Ja mam 182 a on to taki szczupluszek, ma z 175. W dodatku on jest raczej chudzina taka, a ja jestem dość wyrosnieta baba :D bo od dziecka coś tam ćwiczyłam, basen itd, a ostatnio nawet chodzę na siłownię w akademiku.

Gość gość
Może zabierz go na siłownię żeby przestał być takim chudzielcem, to się pewniej poczuje :)