Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovelygirl25

Polskie społeczeństwo niedość, że jest opóźnione w rozwoju...

Polecane posty

...to jeszcze ma pretensje i unika jak ognia jakiejkolwiek próby podpowiedzenia sobie czegokolwiek. Chociażby kulturowo... I tak: u schyłku roku 2012 udostępniłam na facebooku link do utworu I Could Be The One Nicky Romero, twierdząc z calą stanowczością,iż jest on wart uwagi i z pewnością zostanoe hitem nadchodzącego roku 2013. I co? Mój link przeszedł bez echa, podczas gdy pół roku później każdy kto go udostępnił miał fchooy like'ów! Ja pierdolę...ale ludzie są denni i opóźnieni...ale mniemam,że to tylko polaczki tak mają, bo zagranicą muzyka ma się zupełnie inaczej...w ogóle ludzie lepiej się bawią, ubierają, jedzą...lepszy gust mają. Polacy to ścierwo! Dzień dobry kurrrrvy!

Gość gość
odezwał się ku'rwa inteligent, udający c**e na forum dla półmózgów cwel

Gość gość
skoro cie tak polaczki draznia to won z kraju,tam sie spelniaj,zryj w barach to ich super zarcie i sluchaj wyplochow:DUdajesz kogos,kim nie jestes tyle w temacie🖐️

Gość gość
Autorko właśnie wylazł z ciebie typowy polaczek cebulaczek. A swoją drogą jak można słuchać Nicky Romero przecież to taki chłam że głowa mała.

Nie k***a rzeki przeplynalem, gory pokonalem to jest k***a hit :D pewnie gosciu chodzisz do explosion co sobota cwelu cebulowy

Gość gość
Boże widziasz i nie grzmisz. Nic dziwnego że jesteś taka p******a skoro słuchasz takiego napływowego g****a.