Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość110

Córka ma 3 lata i 10 mies i już mierzy 110cm wzrostu Ile mierzą Wasze dzieci w t

Polecane posty

Gość gość110

ym wieku? Może to głupie, ale zapytam - czy dziecko może rosnąć za szybko?

Gość gość
3 lata i 8 miesięcy, ma jakieś 108 cm., w ciągu roku urosła 10 cm, jest wysoka, zawsze była, nie przejmuję sie tym

Gość gość
Mój syn ma 16 miesięcy i 90cm wzrostu :P

Gość gość
Moja ma 2.5 roku. Urodziła sie drobniutka i tak juz jej zostało. Kupuję jej ciuszki na 92 :) rajtuzki raczej na 86 ;)

Gość gość
Moja córka ma 3 lata i 7 miesiecy i 112 cm wzrostu. W grupie przedszkolnej jest najwyższą dziewczynka, ale wynika to pewnie z tego, że ja i mąż jesteśmy wysocy. Wygląda jak pięciolatka i rozwojem też przewyższa rówieśników.

Gość gość
Moja ma 3lata 3 miesiące i 100 cm. Ubieram ją w rozm. 104-110

Gość gość
Moja ma 2l i 4msc ma 96cm but 26. Nosi 98 na styk i 104 lekko luźne. Też jest baaaardzo wysoka. Mąż ma 2 metry bez 5cm. Stope 49. Myśle że po nim ma wzrost. Martwie sie raczej tym że będzie poprostu za wysoka, bedzie miala problem kiedyś jak dobije 180 (niby wzrost dziewczynki liczy sie mama+tata na pół i minus 10, syn to samo tylko plus dziesieć- wiec wychodzi 172 dla mojej -nie tak źle) Boje sie że jej stopa przekroczy 40, 41. Mam nadzieje że nie.

Gość gość
Ja mam w domu córkę 2letnia i 7mc-jak byłam z nia na bilansie dwulatka mierzyła 94mc a teraz spokojnie ponad metr ma-tez sie martwię wzrostem córki. Ja mam 169cm a maz 180cm i mam nadzieje ze wyższa niz ja nie bedzie...

Gość gość
Moja córka jutro konczy 2 latka i ma wzrostu 93 cm więc też nie malo,ale jak sieurodzila to miala 60 cm

Gość gość
ale nie może być tak, że dziko rośnie za szybko? skoro tak rośnie, to znaczy, że tak ma być?

Gość gość
Wlasnie tez mnie to nurtuje. Pytając pediatrę ta nie widzi nic niepokojącego...pielęgniarka tak samo a jednak kazdy zwraca uwagę na wzrost! Kiedys gdzies wyczytałam ze moze przysadka mózgowa za duzo hormonu produkować i zeby to zbadać trzeba do endokrynologa ale jeszcze z tym czekam.

Gość gość
Pewnie taka jej uroda, ale oczywiście czasami i to o czymś świadczy, po prostu zapytaj DOBREGO piediatrę.

Gość gość
Moja córka na 3 lata miała 100,5 cm. Teraz ma 3 lata i 4 miesiące i ma ok. 104 cm (mierzyłam ją w sklepie, więc niezbyt dokładnie). Pediatra się nie przyczepiał. Stopę ma 27/28, waży ponad 17 kg, kawał babki z niej, ale jeszcze w normie.

Gość gość
Dzieci sa naprawdę różne. Bliźniaczki sasiadki za 3 miesiące koncza 3 latka a mają 96cm natomiast moj synek jest rowno rok od nich mlodszy i ma 87 cm -od zawsze byl drobny, jednak czasem kusi mnie by poradzić sie lekarza czy oby wszystko ok.W ciagu 10 mscy urosl 12 cm to chyba nie jest zly wynik

Gość gość
Moja corka ma 2,7mc i mierzy 99cm

Gość onbftyjv
Moja córka ma 3 lata i 106 cm. Jacy rodzice takie dzieci.

Gość gość
Przynajmniej nie ma zadatkow na karlice

Gość gość
Moja kuzynkaa 10 lat i 1,68 wzrostu noga 39 i rośnie matka ma jakieś 1,68 ojciec 1,80 dziecko wygląda okropnie

Gość gość
Moj chrzesniak 1 rok i 7 miesiecy i 105cm. Urodzil sie 64cm. Jest zdrowy jak kon, lekarze nic mu nie zarzucaja.

Gość gość
Siostre tez sie zanieookoila bo tak na prawde na placu zabaw zdala sobie sprawe ze on wyglada jak 3latek. Przepadala go, jest OK. Tak po prostu ma. Szybko zaczal chodzic, rodzice wysocy... Z reszta moja corka 9 miesiecy i 80cm.

Gość gość
Syn 2 lata i 9 miesięcy. Nosi bluzki w rozm. 104" a spodnie 110. Kapcie 27 a buty zimowe 29. W rodzinie są duże dzieci

Gość gość
Moja 3 lata i 8 miesięcy ok.107cm i 18 kg. Jest " kawał baby" ale wśród jej rówieśników są jeszcze wyżsi.

Gość gość
Syn 3 lata i 8 miesięcy. Wzrost okolo 110, nosi buty w rozmiarze 29 , wazy 17,5kg.

Gość gość
Syn 3lata i 8m-cy, 105cm, waży 16kg, nr buta 25.

Gość gość
Syn za miesiąc skończy trzy lata. waży 19.5 kg i na 104 cm a rozmiar buta 28.