Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważaliście że Kasia Cichopek jest brzydka? spójrzcie teraz, fryzura czyni cuda

Polecane posty

Gość gość
całkiem inna kobieta :)

Gość gość
nie przesadzajcie, że wcześniej była przeicętna. To jest ładna kobieta. Naprawdę tak nie uważacie??? Dla mnie jak kobieta ma regularne rysy twarzy, ma ładny nos, proporcje twarzy zachowane, to jest ładna. Brzydkie to są Dygant albo Schejbal - to są pasztety którym nawet fryzura nie pomoże, ryj jak u konia a gazetki pisza wesolutko jakież to "piękności"...ludzie litości, Cichopek to przy nich piekność. Mówię to jako posiadaczka właśnie regularnych rysów, zgrabnego nosa, buzi okreslanej jako ładna. Nie wywyższam si ę, chciałam tylko powiedzieć, że stwierdzenie że Cichopek jest przeciętna czyni np. ze Schejbal, Dygant albo Grzeszczak totalne paszczury. A chyba tak nie myślicie. (ja myślę).

Gość gość
Kaśka jest bardzo ładna moim zdaniem. Brzydka to jest agniecha dygant albo kulesza.

Gość gość
brzydka to jest Chylińska, Szejbal i Bogumiła Wagner, która z pieknej kobiety, przez operacje plast. zrobiła się potworem

Gość gość
sorry Bogumiła Wander miało być

Gość gość
ojjj Chylińska i tak przy Schejbal albo Dygant to miss polonia...

Gość gość
chciałabym zobaczyć twarz autorki tego posta :D skoro dla niej Cichopek jest przeciętna, to jak ona wygląda i jak jej zdaniem wygląda piękność? ;) Mogę wypisać swoje typy ładnych kobiet: z polskiego podwórka np. Doda (wiem, dużo ludzi ją hejtuje ale to pewnie z zazdrości o urodę), nie rozumiem natomiast tzw. spustu nad panią ewą co gotuje. Wachowicz....to jest przeciętna uroda, a nie Cichopek.

Gość gość
nie napisałam, że jest przeciętna. Napisałam w kontekście, czy dalej kafeterianki uważają, że jest nieatrakcyjna? Jakiś czas temu przeczytałam tu topik, gdzie prawie wszystkie twierdziły, że Cichopek jest "mało kobieca", nieatrakcyjna etc. Zszokowało mnie to bardzo. Ten topik załozyłam, żeby udowodnić, że jest piekną kobietą, a ta fryzura dodatkowo wydobyła z niej to co najpiekniejsze. Pytasz o mnie: podobnie jak Cichopek jestem ciemną szatynką o zielonych oczach, mam regularne rysy, mały nos, wydatne usta, bez wypełniaczy "ala na glonojada", no i ważne: naturalne brwi, w dobie gdzie co druga je goli i tatuuje na Kleopatrę :D także do brzydkich nie należę.

Gość gość
no ok, ja też do brzydkich nie należę, dlatego tym bardizej mnie wkurza jak ktoś jedzie po ładnej lub w miare ładnej kobiecie że jest brzydka. Teraz przynajmniej wiem, że przytaczasz tylko wypowiedź jakichś innych babek. p.s. nie lubię ust na glonojada i nie chcialabym miec, choc wiem ze duzo kobiet takie sobie robi...ale niektrym facetom sie podoba wiec dobrze ze sie wstrzelasz się w gusta sporej grupy :)

Gość gość
Fajnie jej się ten kartoflany nos "wstąpił" i kontur twarz zaostrzył to pewnie dzięki jodze i tańcowi ;)

Gość gość
Cichopek zawsze byla ładna .

Gość gość
Haha, jak wg Was Doda jest ładna to ja dziękuję. Była, owszem, ale od wielu lat już nie jest i to przez hormon wzrostu który w siebie ładuje+inne ciekawostki od tatusia (jak kogoś interesuje niech sobie o tym poczyta, jak ktoś nie wierzy to jego problem). I wystarczy poczytać opinie facetów na temat jej atrakcyjności skoro kobieta "musi" zazdrościć. x Jak Cichopkowa pokaże się w tej fryzurze ala Mała Mi bez makijażu to wtedy pozwolę sobie ocenić urodę. A w full makijażu to nie ma sensu. I owszem, brzydka nie jest, nigdy nie była, należy raczej do ładnych - po prostu dla mnie nie ma uroku. I ja wg tego oceniam urodę - nie według linijki, a według "tego czegoś", uroku, charakterystycznej mimiki, uśmiechu itd. Jednak i tak Cichopek bije taką Annę Muchę - w tej to naprawdę niewiele widzę. x Ale ogólnie dziś - w obliczu powszechności poprawek kosmetycznych, chirurgicznych, umiejętnego nakładania kila szpachli dość ciężko wyróżnić jest realne piękności. U wielu niesamowicie ładnych aktorek czy modelek - coś "zgrzyta". Po prostu wyczuwa się tę sztuczność bo ludzki mózg nie jest przyzwyczajony do tego. A pięknością to jak już jest Marcelina Zawadzka, a nie Cichopek ;) Naturalnie dość wygląda

Gość gość
gość dziś chyba kartoflanego nosa nie widziałaś, Cichopek ma zgrabny nosek

Gość gość
mnie zawsze razily tez tzw.baby hair na czole.

Gość gość
" chyba kartoflanego nosa nie widziałaś, Cichopek ma zgrabny nosek " Nie jestem autorką tej wypowiedzi, ale czytaj całość a nie się rzucaj na sam "kartoflany nos" ;) Cipopek po prostu operacje miała, a ta pani sobie zażartowała, ze to pewnie od jogi i diety (co wiele celebrytek usiłuje wmówić ludziom.

Gość gość
doda ładuje hormon wzrostu w siebie? a po co???

Gość gość
no to prawda że doda kiedyś była łądniejsza...ale nie wydaje mi się by winnym miałbyć jakikolwiek hormon... ona po prostu zrobiła tę okropna operacje ust, wygląda jak JOKER i nie jest to juz sexy

Gość gość
gość dziś gość dziś chyba kartoflanego nosa nie widziałaś, Cichopek ma zgrabny nosek xxx miałam na myśli, że cichopkowa zoperowała kartofla ale jeszcze trzeba rozumieć kontekst prostych wypowiedzi i ironii w nich zawartych czego takie debile jak ty nie potrafią :o

Gość gość
no wiadoma rzecz że one w wiekszosci sa po operacjach.. nie wyzywajcie sie od debilek... A wracając do operacji, wystarczy zobaczyć jak wyglądała i jakie miała zęby Kożuchowska w roku 1998 a jakie pozniej, to samo jaki nos miała Cichopek na poczatku "m jak milosc" w 2000 r. a jak wyglada teraz. nie ma ludzi brzydkich, są tylko biedni/zaniedbani. Tzn. są brzydcy ale jak sa bogaci to łatwo z nich zrobić ladniejsze osoby a nie raszple.

Gość gość
Nigdy mi się Cichopek nie podobała, jest paskudna.

Gość gość
12:37 jeżeli mówisz, że jest paskudna, a nie chociaż normalnie wyglądająca, to muszisz mieć spaczony gust, wybacz ale jak mozna na osobe o tzw. ladnej buzi bez zeszpeceń powiedziec ze jest paskudna??? to Agnieszka Dygant jaka jest?

Gość gość
paskudna to jest Agata Paskudzka (nazwisko adekwatne do urody), ta co wygrała pierwsze Top Model w PL czyli Marcelina to też nie wiem z której strony jest choćby przeciętna.... a z takiej bardziej kontrowersyjnej pojazdówy to powiem że brzydka to jest wlasnie Grzeszczak albo bachleda curuś co ma twarz jak piesek albo źrebaczek.

Gość gość
Hormon wzrostu dosłownie "przedłuza młodość". Ciało lepiej się trzyma, zmarchy etc. Większość gwiazd to bierze, ale zważywszy na rozbudowę kości i mięśni u dody (traci kobiecą figurę, czaszka jej od góry puchnie a w skroniach pozostaje taka sama, szczękę ma niczym brad pit, nogi ma nabite itd) albo jest baaaardzo podatna na to, albo dodatkowo się szprycuje ;) Zobaczcie jak jej stary wygląda - zawodowy koks po prostu. Ewentualnie Dodon bierze gorszej jakości rzeczy, ale no nie wiem czy samo hgh moze się różnic. Nie znam się na tyle

Gość gość
Dla mnie ładna kobieta to księżna Kate nie wiem co wy w tej Cichopek widzicie brzydkie to, doda owszem jak była młoda była bardzo ładna.

Gość gość
Ale krótkie giry i udziska sklejone. Myślałam, ze jest szczuplejsza ( nie zebym uważała, ze jest gruba)

Gość gość
no ale z której strony u dody zanika kobieca figura? przecież ma biust, talię, uda...a to że większy tyłek ma to chyba od jedzenia albo braku ruchu a nie od żadnego hormonu...poza tym J.LO. taką dooopę ma jako atut

Gość gość
yesu jeśli dla was doda była ładna jak była młoda...to nie wiem, 30 lat to waszym zdaniem jest juz stara???? walsnie ze jak byla mloda to byla przeciętna mocno. nie pamietacie juz jakie miala cienkie usta i inny nos niz teraz? przeciez u niej uroda sie zaczyna sie od operacji plastycznych. a ta szczęka z teraz....to hormon wzrostu najbardziej działa na szczękę? coś pieprzycie Hipolicie....