Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 123

Kobiety które zgrzeszyły w ciąży

Polecane posty

Gość gość 123

Czy wy też ulegaliście swoim zachcianką i jadłyście fast food typu McDonald KFC piłyście Cole i pepsi w ciąży?

Gość gość
Jestem w 14tc jadlam KFC MC Donald ale staram się robić własne domowe fast foody nie jem ich często bo powodują u mnie zgage i wymioty coli się czasem napoje lecz lyke tylko żeby zamoczyc usta pije nie gazowane wodę bądź soki bo doskwiera mi również uczucie kwasu w ustach

Gość gość
A jaki to grzech? Heh. Wiadomo wszystko w umiarem. Możesz jeść wszystko bez obaw.

Gość gość
Myślałam, że chodzi i papierosy bądź alkohol. Jadłam pizze, frytki, kilka razy piłam cole. Nie uważa, że to "grzech". Nie jem surowego mięsa i nabiału z niepasteryzowanego mleka.

Gość gość
tak, zdarzało się.

Gość gość
A co to za grzech? Na pewno mniejszy niż bierne palenie lub łyk piwa od męża. Bez przesady..

Gość gość
Idiotki każde jedzenie jest chemiczne w sklepie mięsa warzywa. Nawet jest gorzej szkodzace od fast fusów i mleko ze sklepu to chemia. Chciećie zdrowo się odżywiać to musicie na wsi mieszkać i chorować swinie aby zabić i zjeść i krowę która da naturalne mleko. Mięso ze sklepu jest powiekszane chemia bo było malutkie a od cgemi rośnie i jest większe

Gość gość
Warzywa owoce ze sklepu to chemia pestycydy itp to szkodzi bardzo. Nie oszukujmy sie.

Gość gość
Seks w ciąży też jest grzechem tak powiedział Bóg

Gość gość
mam słabość do cheseburgera z maka i shake'a waniliowego :) zjadłam ze 2-3 razy.

Gość gość
A ja myslam,ze chodzi o seks poza malzenski:) hehe a tu pisza o fastach:) no ja nie grzeszylam, nie mialam zachcianek.

Gość nnkbfb
Ja nie miałam takich zachcianek. Nie jadłam fast foodów. Odżywiałam się bardzo zdrowo, na ile to możliwe w dzisiejszych czasach. A tak naprawdę myślałam, że chodzi o seks. Seks uprawiałam jak najbardziej, oczywiście z mężem, i to do ok. 8 m-ca ciąży (rodziłam dwa razy).

Gość gość
A ja myślałam że chodzi o grzech nieuczestniczenia męża w badaniu ginekologicznym i niewspieraniu porodów, mimo zapisu w Karcie Pacjenta:)