Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię Jagoda dla córeczki

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie?

Gość gość
Ładne, oryginalne :)

Gość gość
Ja mam Jagódkę, imię czekało 2 lata

Gość gość
imię fajne dla małej dziewczynki, ewentualnie nastolatki, ale już np. pani dr/prof. itp Jagoda Nowak nie brzmi fajnie

Gość gość
uważam, że imię pasuje zarowno do małej dziewczynki, nastolatki, jak i doroslej kobiety (nawet dr/prof ;))

Gość gość
Tu autorka- powiem wam szczerze, ze dopiero za miesiąc zaczynamy starania o rodzeństwo dla Piotrusia, w sobote śniło mi się,ze mam córeczkę Jagode i jakos strasznie urzeklo mnie to imię( osobiście nie znam zadnej ) i nie mam pojęcia skąd ten sen, tym bardziej , że dotąd pragnęłam miec drugiego synka.

Gość gość
na drugie imię mam Jagoda i bardzo się cieszę, że rodzice wybrali mi inne imię jako pirwsze

Gość gość
*pierwsze

Gość gość
Mam dwie znajome Jagody i na obydwie mówi się Jadzia Jadźka itp. Myślicie, że to przypadek? Bo ja nie...

Gość gość
Jak dla mnie super!!!

Gość gość
Znam dwie male Jagody, jedna ma 6 lat a druga 2 lata, ta mlodsza ma siostre blizniaczke - Maline:). Fajne imie i mysle,ze nigdy nie bedzie popularne.

Gość gość
Znam tez jedna Jadwige lat 40 i od zawsze przedstwaia sie jako Jagoda, nie uzywa imieni Jadwiga, tylko ma tak w papierach a wszyscy znamy ja jako Jagoda.

Gość gość
Znajoma ma dwuletnią córkę Jagode. Nie zdrabnia w żaden sposób jej imienia i to jest chyba dobre wyjście (aczkolwiek ja tak córki bym nie nazwała).

Gość gość
O jagódko ty ma, słodka dziewczyno ma proszę nie badz ba mnie zla

Gość gość
Moja corka nosi te imie,ma 14 lat.Na ogol i my i nauczyciele wołaja Jagodka.Czasem gdy psuje nam nerwy to zlosliwie wołmy Jadzka,nawet jej najlepsza przyjaciolk tak wtedy mowi.Nie obraza sis juz o Jadzke,smieje sie.Wiem ze przyjaciele zartobluwiw mowią Jadzia Baba Jadzia

Gość gość
moja ma tak na imie i mysle ze jest cudowne

Gość gość
nie ma w tym dziwnego, że wołają Jadzia, czy Jadwiga jest Jagodą, bo tak faktycznie Jagoda i Jadzia to zdrobnienia od Jadwigi, a w międzyczasie Jagoda stało sie samodzielnym imieniem autorko skoro miałaś taki sen to bym nadała skoro ci się to imie dodatkowo podoba

Gość gość
ładne :)

Gość gość
Ja dam córci Truskawka, a synkowi Agrest

Gość gość
Tu autorka- Ostatni wpis- boskie, :-) ale powiem wam ze czytałam trochę i 2giego lipca jest swieto Matki Boskiej Jagodnej, tylko te zdrobnienia mi sie nie podobają Jaga- baba jaga :-)

Gość gość
znam dwie Jagody, obie sliczne i madre dziewczynki, bardzo wesole, towarzyskie, takie zaradne. Jedna ma 9 lat, druga 4. Mowia na nie-Jaga, Jagódka, Gusia albo po prostu Jagoda. Imie jest ładne, do tego dosc rzadkie, wiec zapada w pamiec taka dziewczynka Jagoda