Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek Carera, mialyscie?

Polecane posty

Gość gość

on mi się podoba, kosztuje tylko 1300 zł. Powiedzcie mi, w czym lepsze są te dro ższe wózki? pytam poważnie, co Waszym zdaniem dyskwalifikuje te tansze?

Gość gość
my mamy jak dla mnie super, uzywamy od 2 lat.

Gość gość
Ja nie wiem ja patrzyłam żeby wózek był duży na długość. Bo takie mamy rodzinne preferencje genetyczne że rodzimy się powyżej 60cm a przed ukończeniem roku chodzimy już poro powyżej 100cm także nie wyobrażam sobie wózków które w większości pokazujecie na kafe. Sama miałam lata świetlne temu wózek 3w1 na trzech dużych kołach z ogromna spacerówką i pierwszym fotelikiem za około 2700zł Posłużył mi ten wózeczek przez całe 3lata następnie sprzedany kolejnej zadowolonej. Ale mogłam w nim wozić wysokie na 120cm dzieco i nie było żadnego problemu ze spaniem(a moje dziecko uwielbiało spać w podróży wózkiem rowerem i autem) fotel rowerowy również miałam rozkładany do spania tylko nogi w dół były -a proponowano mi fotel z nogami w poziomie ale ten z kolei nie rozkładał się tak bardzo od pupy w górę i wybrałam pierwszą opcję. To wszystko jest ważne względem takich indywidualnych preferencji. Ja wiedziałam że moje dziecko będzie leniwe-bo ja jestem wiedziałam że będzie wysokie -bo ja jestem wiedziałam że będzie śpiochem -bo ja jestem itd.

Gość gość
Ja wydałam około 2 tysięcy i kupiłam Anexa Sporta. Powiem Ci, że jazda po dziurach nie stanowi problemu i takiego wózka szukałam:)

Gość gość
Faktycznie Carera wyglada całkiem fajnie i jest dość tanim wózkiem ale niestety jakość mizerna. Dlatego wybrałam tak jak koleżanka wyżej Anex Sporta. Dużo lepsza jakość materiałów. Materac kokosowy w gondoli. Wygodniejsza spacerówka z wkładem dla dziecka mniejszego. Wygląda na.lepiej wykonany .

Gość gość
spierniczaj z tym anexem