Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAla

Pomóżcie proszę ! Mąż mi zarzuca ze nie interesuje sie jego rodzina

Polecane posty

Gość gość
jestes jaka jestes, ale twój maż nie może cię szantazowac rozwodem , lub mówić że wstydzi sie za ciebie, co z niego za mąz, piszac tu pewnie myśliszże ma rację skoro prosisz o pomoc, on wywiera presję na tobie, to jest przemoc psychiczna, porozmawiaj o tym z jego matką lub siostrami, po mojemu to on ma coś z głową, oby nie było gorzej

Gość gośćAla
Dziękuje wam wszystkim z całego serca za odpowiedzi , są miłe i zgadzam sie z wami . Dziś wieczor z nim porozmawiam , i zastosuje wasze rady . I dam wam znać odrazu . Jeszcze raz dziękuje za wasz czas rownież

Gość gość
Glowa do gory,autorko. Mi tez przyszlo skojarzenie ,ze on sie zachowuje jaj Wloch lub Grek czy Arab. Polskie "standardy" relacji z rodzenstwem polegaja raczej na telefonach, odwiedzinach z okazji swiat lub czasem w weekend na kawe jesli ktos ma blizej. Ludzie maja swoje rodziny,pracuja i skad brac czas i sily na takie czeste kontakty,relacje? U mnie rodzina meza byla ostatnio na Boze Narodzenie i pisza czasem sms ludz dzwonia, co slychac,czy wszyscy zdrowi. Nikt nie ma czasu na jsk tu ktos napisal latsnie po kominach a i zwyczajnie checi, jak sie ma rodzine to trzeba patrzec swojego. Oni sobie poradza bez Teoich kaw,odwiedzin, Ty natomiast mozesz sobie teraz bardzo zaszkodzic takim dlugotrwalym stresem. Mydl o sobie i o dziecku, jak My same nie pomyskimy to nikt tego nie zrobi. Pamietaj,ze na rozprawie w sadzie sedzina padlaby ze smiechu jakby uslyszala od Twojego meza dlaczego chce sie z Toba rozwiezc. Jeszcze by dostal od niej za to ,ze sie Toba nie opiekuje w takim waznym momencie zycia.

Gość gość
Przepraszam za te literowki,z telefonu pisze :-D

Gość gość
PROWOKACJA ci sie udała ha ha ha :):):):),czarownice sie zleciały na miotłach i radzą w potrzebie

Gość gość
Od czego jest to forum, jak nie od dobrych rad?? Jeśli to prowo, to dobre:):) Prawdziwe, z zycia wzięte. Gratuluję. Jestem czarownicą? Fajnie:)

Gość gość
I co,kisiel w majtach masz z jedynej w Twoim zyciu podniety? Tskie nudne zycie masz,ze wymyslasz provo na kafe? Tak,to forum jest od rad i uwierz,ze ludzie moga miec takie problemy i komus na pewno te rady pomoga. A Ty Jestes tylko gimbaza,ktora zamiast wykorzystac pozytecznie ferie to marnotrawi czas.

Gość gość
Lol 3/10 Słaba prowokacja