Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myśleć...

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam takie pytanie od paru dni a w zasadzie o 15 zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, przez ostatnie dwa dni miałam problemy żołądkowe. Tabletki biorę regularnie o tej samej porze dnia i codziennie. Ostatnio bawiłam się z moim facetem, i ocierał się swoim przyrodzeniem o moje wejście do pochwy. Nie doszło do wtrysku ani przed ani w trakcie ten sytuacji. Jestem niedoświadczona iż bardzo przeżywam takie rzeczy. Czy istnieje ryzyko zajścia w ciążę? Moja obawa pojawia się dlatego ze przez ostatnie dni miałam problemy żołądkowe... i aktualnie mam dni płodne

Gość gość
Nawet miesiac nie bierzesz proszkow a juz sobie pozwalasz

Gość gość
Antykoncepcja działa od pierwszej tabletki, mam 19 lat więc to raczej nic dziwnego że po 2 latach decyduje się na takie rzeczy

Gość gość
W pierwszym miesiacu dzialanie jest troszke slabsze. Poza tym, tabletki nie daja 100% zabezpieczenia nawet przy dluzszym stosowaniu.

Gość gość
Moje pytanie było inne nie doszło do stosunku. Ani do wtrysku w trakcie tej sytuacji. Pytam się czy jest wgl taka możliwość. A nie o to od jaka gwarancję dają tabletki bo wiem ze żadna antykoncepcja nie daje 100% pewność wiec jeśli chcielibyśmy zrobić to, użył by gumki to oczywiste

Gość gość
To tyle wiesz, a nie wiesz czy moglas zajsc w ciaze? Plemniki nie tylko sa w s*****e przy wytrysku. Skad ktos ma wiedziec co on Ci robil, jak i w jakim momencie.

Gość gość
Znowu ten nudny redakcyjny projekt z debilnymi pytaniami... i dlaczego wciąż na Ero, skoro obok na forum jest dział Antykonpcepcja/Płodność/Ginekolog? :O

Gość gość
Opisałam dana sytuacje. Wiec nie rozumiem jakich szczegółów Ci brak