Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co potrafi wasze 11miesieczne niemowle.

Polecane posty

Gość gość

Moj synek jeszcze nie chodzi samodzielnie..jedynie przy meblach kombinuje, boi sie tez stac sam(jedynie w lozeczku). mowi mama, tata i cici(na kota).

Gość gość
żonglować i robić fikołki.

Gość gość
Moja mala ma roczek, chodzi od trzech miesiecy, mowi mama tata baba i cos tam po swojemu. Aa i oczywiscie mowi NIE. :) dzis nauczyla sie wskazywac nosek. Kupke robi na nocniczek wola ee. :P

Gość gość
Mój ma 10.5. Stoi sam ok 15 sekund. Później pada. Chodzi tylko przy meblach lub za ręce ale raczej go nie prowadzimy. Robi papa, halo, cacy, brawo, tańczymy, tak i nie. Mówi Am, nie, lala, brrr (samochód), twa twa (kaczka), ta (tak). Bawi sie w udawanie, karmi lalkę. Sam je blw.

Gość gość
mój syn za parę dni kończy rok i potrafi już robić cześć, papa, uczy się jedzenia łyżeczką, chodzi przy meblach, robi pojedyncze samodzielne kroczki, ładnie chodzi za jedną rączkę, umie robić brawo 'kosi kosi', tańczy, mówi tata, mama, baba, daj, am, idę, nie, ta (tak), cześ (cześć), oko, czasem właśnie pokazuje gdzie miś ma oko, nos, ucho. Na większość pytań i tak odpowiada 'nie' :D jak pytam go czy kocha mamusię lub tatusia zawsze odpowiada 'ta' więc z tego jestem najbardziej dumna