Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

To znowu ja! Dziewczyny, ja zwariuje jak Boga kocham.. Nic od poprzedniego wątku nie uległo zmianie.. nadal kocham się w prezerwatywie i mój partner nie dochodzi we mnie. Jednak, okresu brak. Spóźnia się znowu.. brak objawów miesiączki + występuje u mnie obfity śluz, przezroczysty, z jakimiś grudkami.. Zawsze żałuję, że nie mogę przyjmować środków anty, bo nienawidzę się tak stresować i oczekiwać jak miesiączka się pojawi.. miałyście kiedys może taki śluz, po dn planowanej miesiączki? Proszę dajcie mi znać.

Gość gość
"spóźnia się znowu.." - a może po prostu rozregulował i wydłużył się cykl? Ps. a nie myślalaś o innych sposobach antykoncepcji?

"spóźnia się znowu.." - chodziło mi o to, że przed tym za nim zaczęłam przyjmować antykoncepcję hormonalną mój cykl wynosił 32 dni. Co miesiąc jak w zegarku.. przez rok czasu walczyłam z tabletkami i plastrami.. potrafiłam mieć okres przez cały miesiąc, krwotoki z nosa, nawet wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem zakrzepicy kończyn dolnych. Po tych przygodach postanowiliśmy z moim partnerem stosować prezerwatywy. Od tego momentu okres pojawia się jak chce, a ja zachodzę o głowę dlaczego tak się dzieje. Po prostu brak słów..

Gość gość
A co lekarz na to?

Gość gość
Udaj się do lekarza, aby cykl unormować, może jakieś leki na receptę?

tak, macie rację do lekarza i tak miałam zamiar się udać, ale liczyłam, że dopiero po sesji.. nie wiedziałam, że mój okres znowu się nie będzie chciał pojawić + zaobserwowałam ten śluz.. Brałam także antybiotyk, bo byłam dość mocno przeziębiona, może i to ma jakiś wpływ na cykl miesiączkowy?

Gość gość
Jeśli boisz sie ze zajdziesz w ciążę tzn ze albo nie jesteś gotowa na sex albo masz nieodpowiedniego faceta. Po co te nerwy