Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscmagotka

Rodzice kazali zweryfikować plany co do wesela..

Polecane posty

Gość goscmagotka

Hej witajcie, jestem z narzeczonym parą od ponad 5 lat, zareczylismy sie rok temu.. I od tego momentu zaczely sie problemy z cala jego rodzina :/ Podczas ustalania listy gosci uslyszalam od tesciowej, ze "syn powinien dokladnie przemyslec swoje plany co do osoby z ktora sie zeni jak i co do calego wesela", reszta gosci z jego strony sie wykreca i na wesele neie chce przyjechac. Od 5 lat kontaktu z nimi byly naprawde dobre, dobrze sie dogadywalam, wydaje mi sie, ze mnie lubili. Co zrobic w takiej sytuacji? W ogole odwoalc wesele, zrobic tylko sam obiad? nie zapraszac ich? zapraszać i się męczyć? :/ doradzcie :/

Gość gość
Olac.

A może to nie było tak, jak piszesz, że dobrze dogadywałaś się z teściową. Jeśli macie wziąć ślub i robić wesele tylko po to by wykarmić stado gości, którzy i tak nie będą się z Wami cieszyć w tym dniu, to warto przemyśleć sprawę i zamiast wesela zrobić obiad dla najbliższych? Wyglada na to, że mama narzeczonego nie akceptuje Cię w roli swojej synowej.

Gość gość
jego rodzinka właśnie pokazała ci gdzie cię ma! teraz to ty przemyśl "swoje plany co do osoby z ktora sie zeni jak i co do calego wesela"