Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd w was się bierze tyle nienawiści do wszystkich i wszystkiego

Polecane posty

Gość gość
Odpiszcie mi na tym forum proszę was o to debile no tak tak tak

Gość stulej84
spier'dalaj

Gość gość
Odpowiedz czyli ty też używasz nienawiści teraz weź się ogarnij

Gość gość
za up********e zycie przez innych

Gość gość
z frustracji wyładowują swoje niepowodzenia i nieszczęścia na innych; to dosyć prosty i dobrze znany mechanizm. Znam jedną osobę, która tu siedzi oraz na innych forach. Wyjątkowo podła, jadowita i toksyczna, nota bene zagorzała zwolenniczka PIS. Nienawidzi wszystkich, którzy są przeciw, gejów, Żydów itp. itd. W rzeczywistości choruje na stwardnienie rozsiane, jest przykuta do wózka, z domu nie wyszło od 10 bodajże lat. Ale wie wszystko o "Polsce w ruinie" itp. bredniach... :o Podejrzewam, że większość nienawistników to tacy właśnie ludzie

Gość gość
Prawiczkowie - bo niezaoferowała im żadna nawet doopy.

Gość gość
Nienawiść to już ostatnie stadium agresji. Może chodzi Ci o agresję, wrogość? Najpierw słownictwo, bez bluzgów i poniźania na start. Tak robią ludzie niepewni siebie, kontratakujący na wszelki wypadek. Ale przecieź nikt ich nie atakuje, by na wszelki wypadek się odgrywać. Odmienna opinia, gust, pogląd, to nie nienawisc, jezeli podana jest w sposób nie ubliźający, uwłaczający drugiemu człowiekowi. Osobiście nie nienawidzę. Jest to dla mnie skrajne odczucie, prowadzące do nawet morderstwa. Dlatego warto właściwie nazywać swoje emocje. Nie przepadam Nie znoszę Nie trawię Nie cenię Nie cierpię Nie lubię

Gość gość
Ja może nie nienawidzę, ale draznią mnie niektorzy ludzie np swoim chamskim zachowaniem itd, czasem trudno sie tym nie denerwowac

Gość gość
Nienawiść to już ostatnie stadium agresji. Może chodzi Ci o agresję, wrogość? Najpierw słownictwo, bez bluzgów i poniźania na start. Tak robią ludzie niepewni siebie, kontratakujący na wszelki wypadek. Ale przecieź nikt ich nie atakuje, by na wszelki wypadek się odgrywać. Odmienna opinia, gust, pogląd, to nie nienawisc, jezeli podana jest w sposób nie ubliźający, uwłaczający drugiemu człowiekowi. Osobiście nie nienawidzę. Jest to dla mnie skrajne odczucie, prowadzące do nawet morderstwa. Dlatego warto właściwie nazywać swoje emocje. Nie przepadam Nie znoszę Nie trawię Nie cenię Nie cierpię Nie lubię

uwazam ze to Trauma jaka przezyli w dziecinstwie ,mlodosci:(( do dzisiaj pozostaly skutki:D

Gość gość
Ze specjalnego gruczołu produkującego hejtoninę - hormon nienawiści :)

Gość gość
moja matka to gderaczka niedorzeczna a ojciec to bekacz. Ogląda głupie programy w tv i niszczy to co mi sprawia satysfakcje.