Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upierdliwa była dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Hej, Jak powtarzam temat to z góry przepraszam, ale mamy z moim obecnym chłopakiem problem z jego ex.. Nie są ze sobą od roku, a ona pomimo rozmów, nadal pojawia się wszędzie tam gdzie my, nie możemy nigdzie wyjść ze znajomymi żeby jej nie spotkać.. nie byłaby problemem sama jej obecność, ale takie prześladowanie, przykładowo; jesteśmy w jakimś klubie za pól godziny zjawia się tam ona, idziemy do innego jest zaraz za nami i jest w każdym miejscu na sali gdzie my, nawet na parkiecie.. Co robić?

Gość z logiką za pan brat
przestancie sie chwalic po facebookach gdzie wlasnie wychodzicie to nie bedzie wiedziala gdzie ma przyjsc, zeby was spotkac. czy to jest takie trudne? chyba, ze na wsi mieszkacie i jest tam tylko jedna dyskoteka w remizie?

Gość gość
problem w tym, że nie chwalimy się gdzie wychodzimy, ale też w Warszawie nie mieszkamy.. jest to małe miasto i dużo znajomych twarzy i wygląda to z reguły tak, że jakaś jej znajoma nas zobaczy i jest ona

Gość gość
widocznie macie "zyczliwych" znajomych, ktorzy dla draki informuja ją gdzie przebywacie. trzeba zrobic weryfikacje i selekcje;) skuteczne tez bedzie jak bedziecie jej pokazywac, ze swietnie sie razem bawicie i jak okazujecie sobie swoja milosc. bedzie jej przykro i odechce sie jej na to patrzec.

Gość gość
tylko to jest dziwny typ człowieka, który nie potrafi odpuścić.. tak też robimy zawsze bawimy się w najlepsze, tylko ostatnio doszło nawet do tego, że zaczęła mnie popychać, nie chce się wdawać z nią w jakieś bójki bo to poziom poniżej zera byłby, ale czasami aż brakuje mi sił na to...

Gość gość
jak ciebie zostawi będziesz taka sama, zobaczysz, tak więc nie oceniaj. ją kopnal w d..., ciebie też kopnie, kwestia czasu i zobaczymy jak wtedy ty bedziesz sie zachowywac, łazić za nim

Gość gość
. ją kopnal w d..., ciebie też kopnie, kwestia czasu i xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx no oczywiście, bo wszystkie związki to z pierszy facet i pierwsza dziewczyna, nikt nigdy nigo nie zostawił, a jak już zostawił to każda latam za facetem.Co za pierdo/oły takie brednie tylko na kafe. Kafeteryjne trolle potrawią wmawiać,ż eczarne jest zielone a krowy lataja, taki urol trolowania.

Gość gość
dziś jak ciebie zostawi będziesz taka sama, zobaczysz, tak więc nie oceniaj. ją kopnal w d..., ciebie też kopnie, kwestia czasu i zobaczymy jak wtedy ty bedziesz sie zachowywac, łazić za nim UWAGA DEBIL.

Gość gość
to popychanie to była idealna okazja żeby Twój chłopak zwrócił jej uwagę

Gość gość
tylko problem jest w tym że jak on jej cokolwiek powie to potem jest jeszcze gorzej.. i nie sądzę żeby każdy związek był skazany na rozstanie, a jak się z kimś rozstaje to wole nie widziec tej osoby niż za nią chodzić

Gość gość
i co takiego niby zrobi? Jak zwróci jej uwagę raz, a dobrze to się skończy. Niech powie przy wszystkich jak irracjonalnie się zachowuje, niech dziewczynie w pięty wejdzie, niech się zapadnie ze wstydu.

Gość gość
to jest właśnie typ dziewczyny, która nie ma wstydu.. jak jej raz powiedział przy wszystkich co o tym sądzi i że przegina, to powiedziała żeby sobie nie wymyślał, że ona nic takiego nie robi i ze to nie jej wina, że akurat ,,przypadkiem " jest wszedzie tam gdzie my.. a potem zaczely sie jakies komentarze pod naszymi zdjeciami zablokowalismy ja to pozniej z kont kolezanek po zablokowaniu ich zaczely sie jakies fikcyjne konta, wiec ograniczylismy dostepnosc.. ale rozmowa z nia nic nie dala

Gość gość
a ja myślę, że trzeba jeszcze raz z nią porozmawiać, i to musi zrobić twój obecny chłopak w towarzystwie swojego kolegi, nie ciebie. zazdrosne baby tylko przeszkadzają w rozmowie, a ty taka jesteś. widać na oko, że kłamiesz kobieto.

Gość gość
A może na jakiś czas nie przestańcie wychodzić do klubów spotykajcie sie w domu.Moze jak znikniecie z zasiegu wzroku jej i jej znajomych na kilka tygodni to odpusci

Gość gość
Ja mam ten sam problem z była mojego faceta. Powiedzialabym ze nawet gorszy. Nie chce sie odczepić a nawet robi wszystko aby nas skłócić. Wczoraj jej sie przypomniało ze po 3 miesiącach od rozstania z moim facetem jest ciąży !!