Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexander123

Gdzie szukać dziewczyny w Warszawie?

Polecane posty

Gość Alexander123

Jestem studentem. Mam 20 lat. Może mi ktoś podpowiedzieć gdzie w tym mieście można znaleźć normalne dziewczyny do stałego związku?

Gość gość
Na uczelni! (Biblioteka, pub studencki, klub studencki, stołówka/bufet, jakieś eventy organizowane w gmachu uczelni, ćwiczenia/prace grupowe) Może zapisz się do jakiejś organizacji, kółka. Później jak pójdziesz na staż albo do pracy to poznasz w pracy albo na imprezie branżowej/szkoleniach, kogoś takiego pewnie już na stałe, jeśli nie poznasz nikogo na studiach. Tak to często już jest.

Gość gość
I zastanów się jeszcze czego szukasz u takiej dziewczyny, bo masz większe szanse na szczęśliwy związek jeśli macie podobne zainteresowania (poza seksem), czyli jeśli np. lubisz jakieś kulturalne eventy, wystawy, fotografię - to celuj w galerie, muzea, jakieś off-owe wernisaże, jak lubisz imprezy - to celuj w kluby, jak lubisz czytać/uczyć się - celuj w bibliotekę np. BUW i Empik w Centrum, jak lubisz muzykę - celuj w koncerty (Empik zresztą też jest dobry dla melomanów), jak lubisz spędzać czas z ludźmi - to celuj w puby przy akademikach i uczelniach/wydziałach.