Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komputery cyklu

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was korzystała z pomocy komputera cyklu np cyclotestu podczas starań o dziecko? pomogło wam to?

Gość gość
tak ja. stostuje go od paru lat- jeszcze pare miesiecy temu jako "zabezpieczenie". od paru miesiecy stosowalam do obserwacji cyklu, by zajsc w ciaze. Ostatnio komputer pokazal mi w 11 i 12 dniu te najlpodniejsze dni.. (sex w te dni-pozniej niestety juz nie moglam, bo maz byl w delegacji) juz myslalam ze komputer swiruje, bo nigdy tak wczesniej owulacji nie mialam. I w te dni musiala byc owulacja. 12 dni pozniej test pozytywny.

Gość gość
Cyclotest nie pokazuje niczego innego, jak nmpr. Szkoda na to kasy. Wystarczy nauczyć się interpretować swój cykl i te kilkaset zł. ma się w kieszeni. Ja też przymierzałam się do kupna tego komputera, ale nauczyłam się interpretować cykl i wiem, jak odczytuje się, kiedy występuje owulacja. Dzięki nmpr wiedziałam kiedy starać się o dziecko i mój Skarb ma już kilka miesięcy ;)

Gość gość
Ja stosuje na telefonie aplikacje womenlog pro bardzo dobra do tego obserwacja swojego ciała i udalo sie z pierwszym teraz bede starala sie z mezem o drugie w ten sam sposób