Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak traktuja was wasi mezowie

Polecane posty

Gość gość
Ale wrocmy do tego, o co chcialam zapytac - czy to prawda, ze w tydzien mozna na prywatce zarobic 1500-2500 euro/tygodniowo minimum? Pewna kobieta z Hamburga cos takiego mi napisala. Chcialabym tylko na tydzien pojechac, by zdobyc tyle, ile potrzebuje... vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv nawet w burdelu tyle nie zarobisz, bo burdelmama odliczy koszty "opieki" :D

Gość gość
22:01 Po co wy wychodzicie za mąż jak te przysięgi suma sumarum nic nie znaczą. Nie ogarniam tych bab co piszą "pierwszy mąż", "drugi mąż". To tak jakby zrobić sobie tatuaż, potem laserem usnąć i zrobić w tym miejscu nowy. Po kiego grzyba wam te tatuaże. Nalepki sobie kupcie wodne a nie tatuaże. Bez ślubu żyjcie, bo to wasze podejście to logiki żadnej nie ma.

Gość gość
Ja jestem prostytutka w polsce pracuje u siebie w mieszkaniu zarobki sa calkiem ok. Z zagranicy mozesz juz nie wrocic bo cie moga sprzedac do jakiegos burdelu. A zarobki to fikcja

Gość gość
22:55 widze, ze bylas i wiesz cos na ten temat. Czy moglabys cos wiecej powiedziec?

Gość gość
Ja jestem prostytutka w polsce pracuje u siebie w mieszkaniu zarobki sa calkiem ok. Z zagranicy mozesz juz nie wrocic bo cie moga sprzedac do jakiegos burdelu. A zarobki to fikcja x i szydlo wyszlo z worka:D:D:D kazdy jeden post zachwyty, jaki to moj maz wspanialy, jedna przez druga sie licytuja, ktora ma lepiej, bo moj robi to, a moj jeszcze wspanialszy, bo robi tamto. Wlasnie widac jak was nosza na rekach ci wasi wspaniali hahaah. Gosc powyzej pisze o waszym podejciu, co tez zaprzecza temu jakie macie wspaniale malzenstwa skoro wychodzicie za maz pare razy

Gość gość
W Niemczech lub Szwajcarii nigdzie Cię nie sprzedadzą (musiałabyś mieć wyjątkowego pecha). Są ogłoszenia, np. na roksa.pl, tam szukaj,choć od razu uprzedzam,że większość obiecuje gruszki na wierzbie,a okazuje się inaczej. Ale bywają też fajne miejsca. Jak już zahaczysz się gdzieś przez Roksę,to popytaj dziewczyn,dadzą ci namiary na inne fajne miejsca,które nie muszą się ogłaszać,bo mają taki ****** zarobki są tak dobre,że taki "termin" możesz zdobyć wyłącznie przez polecenie od kogoś. Co do kwoty.,..jest realna,jak najbardziej. Ale dużo zależy od wyglądu,serwisu i ...szczęścia. Czasem bywa i tak,że możesz być super laską,z świetnym serwisem,a nie zarobisz kokosów. Nie sugeruj się niczym; nawet jeśli jesteś puszysta itp., możesz zarobić. Ale,jak pisałam,kwestia szczęścia i trafienia w dobre miejsce. Czasem trzeba trochę poszukać.

Gość gość
Z agranicy mozesz juz nie wrocic bo cie moga sprzedac do jakiegos burdelu. Przeciez ona jedzie do burdelu

Gość gość
Moge powiedziec cos wiecej ale nie tu na forum podaj jakis e mail

Gość gość
23:02 Ale jak to jest jak jest sie zupelnie nowym? Skad mam wiedziec co i jak mam robic, ktos mi to pokaze/ wytlumaczy? A jezeli jestem nerwowa, zaczne sie trzasc, jak ja sobie poradze? Jak to jest? I skad mam wiedziec jaki serwis swiadczyc, kto o tym decyduje, mam z gory narzucone? Nie przejmowac sie wygladem, ale na zdjeciach widze same laski jak z reklamy

Gość gość
mzkx250@gmail.com