Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z facetem.

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Piszę chyba dlatego , że potrzebuje "kopa", porady, co dalej? Otóż: jestem z facetem od prawie 2 lat. Na początku wszystko było ok, starał się, widziałam , że jestem ważna...Dziś nie wiem czy było to szczere... Od jakiegoś roku ma problem z narkotykami, co za tym idzie, problem finansowy również ogromny (kilka lat zajmie mu spłacenie długów). Próbując mu pomóc i ja wpędziłam się w kredyt :( wiem, głupia... ale tak zamydlił mi oczy, że odda...Któregoś dnia przegiął mocno z ćpaniem, gonił mnie i krzyczał, że mnie zabije. Oczywiście nic nie pamięta. Wylądował w szpitalu na bloku operacyjnym, po 2 dniach wrócił, przepraszał, OBIECAŁ , że kończy z tym.Jednak widzę, że nadal utrzymuje kontakt z kolegami z "tego"światka. Potrafi wziąć pieniądze i nie wrócić na całą noc. Tak jak i wtedy kiedy odmówię seksu, ze zmęczenia, też wychodzi. Ma syna - 7 lat - jego też olewa, widuje raz na 2-3 tygodnie, za to z kolegami częściej. Wie, że ma problem, zaczął się leczyć, ale żeby wyjść z tego całkowicie musi pójść na odwyk. Tylko nie wiem, czy kocham go na tyle , żeby czekać.. Co byście zrobiły??

Gość gość
Dodam, że to fajny facet, kiedy nie ćpa... Ale narkotyki burzą wszystko.

Gość gość
Kobiety, wy nie macie instynktu samozachowawczego?! Pomysl, że Twoja przyjaciółka/siostra/kuzynka, ma takiego faceta, co jej doradzasz?! Tylko nie pisz, że kochasz, bo rzygnę. Facet groził Ci smiercia, wciągnął w długi, a Ty dalej z nim jesteś, matkooo, co za baby głupie!

Gość gość
Odejdź, bo zmarnujesz sobie zycie, on się nie zmieni, a Ty przedwcześnie osiwiejesz zmagając się z jego problemami. Uciekaj kobieto z tego związku, na świecie jest wielu rozsądniejszych facetów!!!

Gość gość
Każdy ćpun wie jak manipulować ludźmi, nie wierz w jego obietnice i zmiany. Ludzie uzależnieni to ludzie bardzo słabi psychicznie, nie radzący sobie z życiem, emocjami i samym sobą, uzależnienie jest ucieczką od problemów i takich ludzi należy unikać.

Gość gość
provo :( nie wierze ,ze takie naiwne kobiety istnieja

Gość gość
Takich kobiet jest mnóstwo i są współuzależnione, radzę wybrać się na terapię do monaru i posłuchać co mówią osoby blisko związane z ćpunami.

Gość gość
Jak najszybciej kopnij go w d... Nie marnuj sobie życia z ćpunem. Mój ex też był ćpunem, dopalacze, kodeina, też kilka lat się z nim męczyłam, miałam nadzieję, że się ogarnie, a było coraz gorzej, na dodatek ćpun wziął jakiś kredyt w banku na kilka grubych tysięcy (nie pracował ale miał rentę po zmarłym ojcu więc mu dali), wszystko wydał na ćpanie, nie miał potem jak spłacić kredytu, chciał nawet kasę ode mnie (ale ja biedna jestem, zarabiam grosze więc nawet nie miałam z czego mu dać). Skończyło się tak, że jego matka spłacała ten kredyt, a ten śmierdzący leń nic nie spłacił, do roboty nie chciał iść, siedział na utrzymaniu matki, wieczny student. W końcu po 5 latach zmarnowanych kopnęłam go w d..., mam teraz nowego fajnego faceta, który mi się oświadczył :) A były ćpun nie dawał mi spokoju, musiałam go zablokować wszędzie bo ciągle do mnie pisał i zawracał d... Ale teraz jest już lepiej, odwalił się. I dopiero jak go zostawiłam to klapki z oczu mi spadły na jakiego śmiecia zmarnowałam tyle fajnych lat życia... nie popełnij mojego błędu, olej go i poszukaj sobie normalnego faceta. I nie spłacaj długów tego ćpuna, nie bądź idiotką. Ten mój też chciał ode mnie kasę ale mu nie pożyczyłam. A obecny mój facet to nawet by się wstydził od kobiety pieniądze pożyczać...