Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o 21 letniej studentce ktora nie ma chlopaka a bierze tabsy anty ?

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o 21 letniej studentce ktora nie ma chlopaka a bierze tabsy anty ?

Gość gość
niszczy sobie zdrowie, ja w ogóle jestem przeciwna hormonom, są przecież prezerwatywy

Gość gość
Przezorna zawsze ubezpieczona :D

Gość gość
Że się leczy. Lekarze często przepisują tabletki antykoncepcyjne w ramach terapii hormonalnej.

Gość gość
Może w obawie przed gwałtem

Gość gość
ulega chorej modzie na pigułki, które mają multum skutków ubocznych, poczytaj ile kobiet umarło/ciężko zachorowało po tym g.... Ale im sie wydaje że one są takie NOWOCZESNE, WYZWOLONE, a te co nie chcą brać to jest ciemnogród; tylko potem będą leczyć zakrzepicę te wyzwolone ale tego już nie wiedzą

Gość gość
Że się leczy. Lekarze często przepisują tabletki antykoncepcyjne w ramach terapii hormonalnej. xxx Hormony NIE leczą, masz mózg przeprany przez koncerny farmaceutyczne. Ludziom można wmówić każdą bzdurę, a oni w to uwierzą i będą brać ten syf. Skoro masz problemy jakieś widocznie źle się odżywiasz, większość chorób można wyleczyć zmianą diety, naprawdę NIE trzeba brać hormonów :) ale oni na wszystko przepisują te pigułki bo z tego mają grubą kasę. Zainteresuj się metodami naturalnymi leczenia a nie chemikaliami z apteki z mnóstwem skutków ubocznych, które NIE leczą

Gość gość
ja miałam przepisane na nieregularne, bardzo bolesne okresy i związane z nimi migreny :)

Gość gość
gość dziś , a gdzie powiedziałam, że to ja biorę hormony? :D Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nigdzie nie napisałam, że hormony leczą, tylko że lekarze je przepisują. Zanim zaczniesz ujadać i wymyślać mi od spranych mózgów, potrenuj trochę swój, bo używasz go głównie do podtrzymywania funkcji życiowych. :D