Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzysz,ze przyjdą jeszcze szczesliwe dni dla nas

Polecane posty

Gość gość

kochany mój

Gość gość
wierze mój p

Gość gość
wierze ale to zalezy jak ty uporzadkujesz swoje zdrowie oraz zycie i czy nie znajda sie osoby z ktorymi lepiej sie nam funkcjonowalo czyli bardziej przedsiebiorczy dla ciebie bo moze tacy sa i na sile nie ma co sie meczyc

Gość gość
ale ty na razie to sobie spokoj z jakimikolwiek powaznymi zwiazkami ze mna lub z innymi dopoki nie staniesz twardo na nogi tobie nic nie wydzie z tego musisz opanowac kryzys rodzinny i zdrowotny a potem pomyslec na spokojnie co ty od kogo chcesz

Gość gość
to prawda, taki miałam plan, pojawiłeś się niespodziewanie, myślałam, ze można pogodzić jedno z drugim, ale widzę, ze to nie był dobry pomysł, plus sam też musisz sobie pewne sprawy poukładać.

Gość gość
Jaki mialas plan???tak,musze sobie pewne sprawy poukladac.Ale juz jestem prawie na koncu tych wertepow i juz powoli widze prosta.Jednak byloby prosciej gdybym mial z toba chociaz kontakt...

Gość gość
ej to nie darmowa bramka sms:D

Gość gość
2:36-kontakt zalezy tylko od nas .Sami jestesmy kowalami swojego losu. Kto go zerwał niech odnawia.

Gość gość
To prawda.,,ten kto zerwal kontakt powinien to naprawic.W moim przypadku to jest troche nie jasne kto zerwal kontakt.Mysle ze ona moglaby pomyslec ze ja a ja mysle ze stalo sie to na jej zyczenie.Niestety proba rozmowy i wyjasnienia nie wyszla.Minelo juz troche czasu wiec moze jeszcze sie uda cos wyjasnic juz na spokojnie.A moze nie :(

Gość gość
Jak jej nie wypali mieszkanko i dymankow z nowym to na pewno sie do ciebie odezwie frajerzyno :D

Gość gość
Wierzę.

Gość gość
Ja tez wierzę

Gość gość
wierzy