Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale jestem głupia

Polecane posty

Gość gość

W to lato mogłam łapać stopa i poznawać nowych ludzi gdzieś coś jechać z kimś nad morze czy coś w to lato już nie będę miała 20 lat a to by było takie fajne wspominac że się tak fajnie bawiło jak się miało 20 lat i się poznalo dużo ludzi wszystko przez ten mój krzywy zgryz bałam się bliższych kontaktow , odrzucenia ech

Gość gość
no jesteś

Gość gość
Teraz to już nie to samo nie ta atmosfera lata. .... straciłam swoją życiową szansę i zawsze będę miała o to do sb zal..mogłam poznać miłość życia albo chociaż przyjaciela.

Gość pan kindy bał
fakt, ktoś by cię zgwaucił , zabił i zakopał w lesie i nie zakładałabyś teraz głupich tematów :classic_cool:

Gość gość
Oj tam zaraz zabił raz się żyje więcej jest ludzi dobrych a jest ryzyko jest zabawa to się wyczuwa jak ktoś ma zle zamiary raczej jakby mi sam zaproponował to bym się nie zgodziła ale jakbym to ja zaproponowała to co innego

Gość gość
Tyle mnie ominęło .. jakbym była ładna to bym miala z******te życie a ładnie ludzie przeważnie są nudni i nie doceniają tego co maja

Gość gość
Wszystko przed tobą. Ja najlepsze hece odwalalam po 25 roku życia.

Gość gość
No a ja wlansie chciałam jako 20 latka bo to taka okrągła liczba i się kojarzy z taką młodościa i szaleństwem

Gość gość
Przykro mi po prostu

Gość gość
Boże. . Wyobrazcie sb tylko złapałabym jakiegoś przystojniaka na stopa straciła bym z nim dziewictwo nad morzem na którym też bym była pierwszy raz i byłby to mój pierwszy chlopak nawet jeśli by to wszystko była tylko przygoda i bysmycze się rozeszły to to jakie to by było piękne wspomnienie jak z filmu. :(

Gość gość
Zrób coś z tym zgryzem i wtedy szukaj chłopa, przyjaciół.

Gość gość
Wiem że to ty Bukowski