Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam o pomoc, jak mogę pracować przez internet?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie mam 20 lat i pracowałam normalnie w sklepie okulistycznym. Jednak miesiąc temu miałam wypadek samochodowy (nie z swojej winy) i mam obie nogi w gipsie. Słaba sprawa bo kości strzaskane na amen i jestem uziemiona w domu na pół roku. Utrzymuje mnie mama która jest sama i nie ma nejlepszej pracy. Próbowałam się zatrudnić na słuchawce bo tam przecież siedzisz ale się nie zgodzili. Nie chce być pasożytem i siedzieć w domu przez pół roku nie dając ani grosza. Słyszałam dużo o pracy przez internet, próbowałam nawet zakładałam konta na jakiś stronach ale oczywiście to oszuści i nie odstałam nic. Zna ktoś jakąś PRAWDZIWĄ, REALNĄ, pracę przez internet gdzie mogłabym spokojnie pracować? Bez oszustw.

Gość gość
Na jakiej stronie zalozyc tego bloga? I mozesz powiedziec cos wiecej?

Obojetnie. nie musisz miec jednego bloga zaloz ich kilka. wiecej kasy z reklam tylko nie kopiuj czyjegos bo Google zablokuje ci konto i nici z kasy.. ani nie nabijaj sobie wejsc na bloga z proxy tez Ci zbanują :P:P

Gość gość
sprobuj moze swoich sil w programach partnerskich, szybko da sie zalapac o co w tym chodzi. ja jestem w nova cash, w ktorym chodzi o polecanie produktow finansowych, tak w skrocie, mozna fajnie sobie na tym zarobic

Waluta niezależna od rządów i instytucji finansowych, nieobciążona podatkiem VAT. Już 1 500 000 aktywnych członków! - www.onecoin-silesia.pl - www.facebook.com/onecoin.silesia naprawdę godne polecenia od 3 miesięcy "pracuje" w domciu :)

Ja również polecam usługi kancelarii zajmującej się prawem żywnościowym food-law. pl/oferta/opinie_i_analizy_prawo_zywnosciowe