Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilaxdd

To choroba czy tak objawia sie u mnie cierpienie?

Polecane posty

Gość Emilaxdd

No wiec sprawa moze wydawac sie dla niektórych smieszna albo dziwna. Wiec od pewnej pory kiedy poznałam pewnego chłopaka, ktory bardzo mi sie spodobał czułam wiele razy taki silny bol żołądka, nudności... Pisalismy, spotykaliśmy. Kiedy mnie odrzucił to sie bardzo nasiliło... Bol brzucha jest tak silny, ze jest nie do zniesienia a wymioty potrafią byc pare razy dziennie. Łatwa metoda niby. Nie myśl o tym... Nie umiem. Miałam z nim dobre Konakty od roku pozniej zingorowal mnie, przez ten rok dawał mi nieraz do zrozumienia ze mu sie bardzo podobam. Ale prawda tez była taka ze miał kogoś. A ja robiłam sobie nadzieje. Miałam tez pozniej kogoś. Na poczatku myślałam ze jest lepiej zapomniałam o tamtym, ale cóż nie prawda... I tak skończyłam zwiazek. Wszzystko wróciło jesscze bardziej... To jest chore. Nie wiem co mam robic.. Mam 18 lat. Przy testach tez sie tak stresuje ale nie wymiotuje i nie mam tego bólu..

Gość gość
Prawdopodobnie masz nerwicę.Psycholog i terapia może pomóc.

Stres, jakiego doświadczasz, może manifestować się w postaci somatycznej, np. w postaci bólów brzucha czy nudności. Rozważ konsultację u psychologa. Pozdrawiam!