Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grzybica w czasie okresu pomocy

Polecane posty

Gość gość

bo oszaleje, wiem że się nie leczy w czasie miesiączki. Tuż przed czułam ze coś się zaczyna ale na drugi dzień dostałam@ i myślałam że może przejdzie. Wzięłam wcześniej jeden iladian. Generalnie mam z tym problem od dłuższego czasu ale w czasie okresu to chba po raz pierwszy. Co robić? jak sobie pomóc? Dodam że karmię piersią i nabiału nie jjem...

Gość gość
Udaj się do lekarza albo do apteki, może farmaceuta doradzi jakiś specyfik

Gość gość
Nie ma dobrych leków na grzybicę bez recepty, można tylko trochę zaleczyc ale nie pomożesz sobie nimi, a raczej pomożesz ale na chwile tylko tyle co podmycie jogurtem. Może Ci aptekarka sprzeda nystatyne dopochwową bez recepty można w czasie KP. Jeśli nie masz jak pójść do ginekologa, włóż do pochwalam cały zdrowy ząbek czosnku oczywiście bez lupiny. Zaraz ktoś mnie wysmieje, ale on nie wie ile razy miałam grzyba, ile leków mi nie pomogło a czosnek za każdym razem. Niczego nie wypala, bez problemu się go wkłada i wyciąga, 3 noce pod rząd i po grzybicę. Też miałam wątpliwości ale spróbowałam.

Gość gość
Nie ma dobrych leków na grzybicę bez recepty, można tylko trochę zaleczyc ale nie pomożesz sobie nimi, a raczej pomożesz ale na chwile tylko tyle co podmycie jogurtem. Może Ci aptekarka sprzeda nystatyne dopochwową bez recepty można w czasie KP. Jeśli nie masz jak pójść do ginekologa, włóż do pochwalam cały zdrowy ząbek czosnku oczywiście bez lupiny. Zaraz ktoś mnie wysmieje, ale on nie wie ile razy miałam grzyba, ile leków mi nie pomogło a czosnek za każdym razem. Niczego nie wypala, bez problemu się go wkłada i wyciąga, 3 noce pod rząd i po grzybicę. Też miałam wątpliwości ale spróbowałam.

Gość gość
Nie używaj tamponów, posmaruj Clotrimazolem i przeczekaj jakoś okres i wtedy do likarza :) Macmirror 500 + Triderm i będzie OK.